Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volverseloco

Wyjeżdzam na miesiąc do Hiszpanii na stopa..Macie jakieś rady??

Polecane posty

Gość volverseloco

jak w temacie. Jakieś rady obeznanych w temacie podróżników?:) planuje właśnie wyjazd i nie chce niczego przeoczyć więc będę wdzieczna za dzielenie się doświadczeniami z podróży.. ;)

Gość volverseloco
moje piersi są nakremowane i gotowe na płacenie za podróż

Gość volverseloco
moje piersi są więcej warte

Gość volverseloco
ok dzieki za pomoc :/ co za forum ja pierdziele.

Gość WHYHY
Sama? Ile zabierasz kasy? Co z noclegiem? ITD:) Ale fajnieee:)

Gość volverseloco
kasę zarobię pod latarniami malagi :)

Gość volverseloco
nie, jedziemy we dwie ze znajomą, tylko że póki co noclegi jeszcze nie załatwione, a podróżowac chcemy stopem ale jako że nigdy wcześniej tego nie robiłam to się chcę poradzić różnych znawców :)

Gość WHYHY
1. Zaczern nick, to nie bedzie podszywow:) 2. Ale fajny pomysl, rewelacja:) Po drodze duuuzo zobaczysz, swietna przygoda! 3. Nuiestety nie doradze, bo nie podrozowalam nigdy stopem:O

Gość lokiec
a gdzie bedziecie spac? Ja chetnie bym sie wybrala w taka podroz, kant dupy jestes chetna?:P

Gość WHYHY
Kancik, moze w drugiej parze Ty ze mna wyruszysz? Dokad jedziemy? Maroko? :D

Ja na każdą podróż jestem chętna , już mnie dupa boli od siedzenia:O ALe tak poważnie całkiem , nawet mam znajomą która też chętnie by pojechała albo i więcej :)

Gość WHYHY
No to czemu nie wyjedziesz? Ja w myslach szukam osoby, ktora by sie na to odwazyla... :)

Gość lokiec
A czy ktos mialby ochote na jakis wypad do europejskiego miasta tanimi liniami? Mozna spac w hostelu i za grosze zwiedzic jakies fajne miejsce.

Gość WHYHY
lokiec, to rowniez dobry pomysl, nieco szybszy niz stop:)

No właśnie bym wolała lecieć gdzieś i spać w hostelach. Stop to taka dosć ekstremalna wersja jak dla mnie i wątpie czy się opłaca. Bardzo chętnie ,ale sama się boję troche i wiadomo ,ze takie przezycia lepiej dzielić ;) Wszyscy "chętni" niby zdecydowani a jak przychodzi co do czego to nawet rąbek u spódnicy przeszkadza. Tak więc jeśli ktoś ma jakiś fajny pomysł to nie trzeba mi dwa razy mówić.

Gość do volverseloco
Volverseloco jedziesz sama? Kiedy dokladnie? Bo byłabym chetna.

Jak Autorka nie chce towarzystwa to ja z Wami chętnie cos zorganizuje ,ale lecime lotem ;)

Gość WHYHY
No wlasnie, Kancik, wszyscy chętnie, a pozniej, jak dochodzi do konkretow to wszyscy sie wycofuja. Poza tym trzeba przemyslec kogo sie zabiera... ;)

A nie boicie się same? Tez kiedyś jeździłam stopem, ale zawsze parami, ja z facetem i koleżanka z facetem. Sama z kolezanką w życiu bym nie wsiadła do samochodu obcego człowieka, wiadomo, fajna przygoda, ale jednak życie/zdrowie ważniejsze. Nie macie jakiegoś sprawdzonego kolegi?

Dobra to kto chętny na podróż samolotową ;) I spanie w hostelu ?;) Całkiem poważnie. Jak sie zbierze kilka osób to później będziemy wybierać kto , kiedy i gdzie. I tak w sumie miałam szukac towarzystwa na forach podrózniczych to czemu nie tu..?;)

Gość drasklica
hej kant komentowalam kiedys twoje rysunki zdaje sie... masz ochote jechac gdzies w wakacje?

Noo wielką właśnie :) W sumie nie mam jakiś ograniczeń gdzie i kiedy , chcę po prostu gdzieś jechać.

Gość drasklica
pojechalabys ze mna gdzies? skad jestes w ogole?

Można powiedzieć ,że Poznań. No chętnie ,ale wiesz musiałybyśmy pogadać,bo tak w ciemno to nie ;)

Gość do volverseloco
i volverseloco sie ulpotnila ;/ Dobra, jak ktos ma ochote jechac ze mna na stopa po Eurpie to pisac na gg : cztery dwa trzy cztery zero czterdziesci. Piszcie!

Gość volverseloco
hej, sorki juz jestem, eh niestety zdecydowalysmy z kumpela ze jedziemy same, wiadomo znamy się i tak dalej, poza tym chyba łatwiej stopa złapać we dwie niż w 3 czy 4 osoby, tak czy siak za wszystkie propozycje dzięki, jak bede kogos szukac do nastepnej wyprawy to wejde na kafe:P ale widze tu tylko tych którzy chętnie by pojechali, a co z tymi doświadczonymi? nic nie powiedzą?

Gość do volverseloco
Ok volverseloco. W takim razie pytanie kieruje do pozostalych: czy ktoś ma ochotę zwiedzić ze mną Europę na stopa? Mam 26 lat, jestem dziewczyną po studiach. Jak co to piszcie na gg ktoree wczesniej podalam. Pozdrawiam! Juz tutaj nie bedę zagladala, wiec tylko gg. lub ewentualnie na emaila: la laca para el pelo @ gmail com ( pisanne wszystko łącznie)

Gość gggggrrrr
do volverseloco- a dokad chcesz jechac? :D I kiedy?