Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 29latekkk

wygladam jak stary dziad co zrobic zeby wygladac mlodziej

Polecane posty

Gość 29latekkk

witajcie, mam problem ze swoim wygladem, zauwazylem ze wlosy pojedyncze zaczely mi siwiec i w ogole staro wygladam jak na swoj wiek.Co zrobic zeby sie odmlodzic? wiem ze sie czasu nie cofnie ale zeby az tak szybko sie starzec? nie mam 30stki i juz pojedyncze siwe wlosy.. a dbam o wyglad.Dodatkowo nie jest zbyt przyjemne gdy ludzie niewiele mlodsi mowia mi dzien dobry jak jakiemus staremu dziadkowi.Nie dzieci tylko mlodzi ludzie po 20stce.. z ktorymi powinienem byc na Ty.Niestety moj wyglad przeszkadza mi tez w kontaktach, jestem osoba niesmiala i spokojna a zwykle ode mnie zawsze oczekiwalo sie zeby zagadac itp bo jestem dosc wysoki i postawny.Takie odnosillem zawsze wrazenie w kontaktach.Ale chodzi mi glownie o wyglad.Czy sa jakies sposoby zeby mlodziej wygladac, wiem ze to forum kobiece glownie itp, ale mysle ze jakies wizazystki czy stylistki zagladaja, nawet domowe sposoby, kremy itp.Wszystkie rady beda cenne.Byle bez zlosliwosci jakichs dowcipnisiow, mi naprawde nie do smiechu, moj brat jest starszy ode mnie o rok a wyglada z 7 lat mlodziej.. chce tez znalezc dziewczyne, ale kto bedzie chcial starego dziadka siwiejacego w wieku 29 lat, prosze o porady

Juz teraz nic nie zrobisz ! Trzeba bylo sie szanowac , a nie chlac gorzale ! Wstyd 23 razy na Izbie byles !

Gość 29latekkk
wszedłem na forum kobiece, bo zamierzam się przebierać za kobietę, będę mógł dostać pracę jako babcia klozetowa

Gość 29latekkk
Ohoho jakie yntelygentne opinie.Akurat o piciu to ja pojecia nie mam, zawsze z dala sie trzymalem od picia i palenia.I pojawil sie jakis yntelygentny podszywacz, z reszta wiedzialem ze sie pojawi.. obserwuje to forum od pewnego czasu. zal mi Ciebie gosciu. Odpowie mi ktos NORMALNY a nie jakis pajac co wyzywac potrafi od pijakow? Bo 3 odpowiedzi i jedna durniejsza od drugiej.Tylko bez wyzwisk i chamstwa.

Gość ecree
zresztą

polecam trening, zdrową żywność, krem przeciwzmarszczkowy i dobry szampon;]

kiedys widzialam filmik na ktorym mlody chlopak udokumentowal zmieny w swoim wygladzie w przeciagi roku chodzac na silownie, to bylo niesamowite...pomijajac budowe ciala, nawet rysy twarzy mu sie zmienily, ale mysle, ze to zasluga pewnosci siebie ktora nabral...pomysl nad tym- jestes bardzo mlody a na takie zmiany nigdy nie jest zbyt pozno...

29latekkk a może byś tak fotę swoją wstawił? Albo wyślij mi qwertowo@interia.eu. To swoim kobiecym wzrokiem obejrzę i podpowiem co mógłbyś zrobić :D

Gość Jak? pomocy
stresujesz sie za duzo albo to jest dziedziczne w twojej rodzinie

ten filmik jest na youtube, ale nie pamietam lina..

Gość gośćbubba hubb
Magda Lena Huba Buba śmierć za jutra - Jeżeli to przeczytałeś twoja matka jutro zginie chyba że wkleisz to do 5 innych- ja wklejam, bo wolę nie kusić losu