Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku ludziie

Co zrobić gdy mama nie chce wizyty lekarza?? pomocy!

Polecane posty

Gość ratunku ludziie

Mama jest bardzo słaba, nie wychodzi z domu, przez parę miesięcy schudła ponad 15 kg, nie ma apetytu i od paru dni ma gorączkę, a nie chce słyszeć o wizycie lekarza! Jest zła, jeśli w ogóle o tym mówię. Mówi, że ją męczę, że jestem niedobra dla niej, żebym tylko nie śmiała nikogo zamawiać! Dodam, że ma przeszło 62 lata. Twierdzi, że sama się wyleczy. O co jej chodzi, co ja mam zrobić?? :(

Gość Zinnka
Nie pytaj mamy czy chce lekarza czy nie, tylko wezwij pogotowie. Przy lekarzu awantury robic nie bedzie. Ludzie starsi sa czesto bardzo nielogiczni i przede wszystkim uparci. Nie sluchaj jej, tylko zrob to co nakazuje rozsadek.

Gość KOK amator
Bo jak znam tych konowałów to w znacznym stopniu ją rozumiem . Niemniej zamawiaj lekarza !!!! I to póki czas !!!

Gość jakbym ojca slyszala
tyle ze on jest ALKOHOLIKIEM ;/ jak takiemu pomoc ? Juz nie mam sily z mama by mu przegadac zeby przestal pic ;/ nie dociera do niego, ze jest alkoholikiem, a gdy mu o tym mowimy wscieka sie ;/ co dziennie pije piwo, czasem dwa - ma lekka glowe upija sie szybko ... w weekend musowo oala sam flaszke wodki, a na drugi dzien leczy sie piwem ;/

Gość k-a-r-o-l-k-a
jakbym ojca slyszala wspolczuje....alkoholizm tyo straszna choroba. Ale u nas nie mozna zmusic do leczenia, chory musi chciec sam. A w przypadku alkoholikow to rzadkosc.

Gość pracująca juz....
czy mama ma zdiagnozowaną cukrzycę?

Gość zobaczymy
26-04-2011-----brat cioteczny zachorował wysoka tem-39 bule brzucha przez tydzien co był jeszcze w domu schudł -12kg brak apetytu --4-05-2011-szpital WOLSKI WAWA dalej chudnie kroplówka pobranie wycinków -rak-srodki przeciwbulowe-12-05-2011-cięzkie oddychanie-13-05-2011 utrata mowy ---i o godz 15.10 zmarł nigdy nie chorował to był zdrowy chop -kierowca TIRA LAT 57..Szybko mamę do szpitala tu nie ma żartów.