Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W duzej kropce...

Czy jest tu ktos kto moze mi postawic Tarota?

Polecane posty

Gość W duzej kropce...

Jestem w duzym dylemacie, nie mam pojecia ktora droga pojsc??? Wyjechac z malego miasta czy zostac? mam malo czasu na decyje i musze dzialac juz. Moze gwiazdy cos rozjasnia? Nie wiem co lepsze...czuje ze zwariuje od tego, z mieszkaniem w tym malm miescie tez mam ogromny problem teraz, wszystko tak jakby sie konczy dzieki!

Gość ssddffghjhjjiii
gggg

Gość jest cudownie :)
opisz dokladniej czemu cchesz wyjechac?

Gość W duzej kropce...
bo w tym malym miasteczku jestem bardzo nieszczesliwa, zawsze dobrze sie czulam w duzych miastech, pozatym mam jeszcze miesiac kontraktu i koniec pracy tu, pozatym nie mam tu zycia, nie mam jak poznac nowych ludzi, jest cholernie nudno nic sie nie dzieje...i poprostu wkur***a mnie to miejsce i ludzie jakcy tu zyja nienawidzie go!!

Gość W duzej kropce...
a z drugiej strony boje sie ze sobie nie poradzie w duzym miescie, wiem ze to strachy na lachy a jednak, ale czuje ze musze sie zdobyc na odwage, z mieszkania ktore wynajmowalam musialam sie wyprowadzic...i teraz mieszkam katem u znajomych.. i mam dylemat jechac od razu do stolicy czy odczekac 3-4 msc. Bo tak to teraz musze na gwalt znalezc mieszkanie placic depozyc i minimum zadaja 6 msc pobytu w kontrakcie tak srednio, bo zdarza sie tez mniej Wkurza mnie to ze jestem przystawiona do muru teraz! nie lubie na szybko podejmowac decyzju