Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce ............

Przespalam sie z facetem a on mysli ze jestesmy juz para..

Polecane posty

no i nie wiem co mam zrobic. bo to byl tylko jeden raz , moze mogl by byc nastepny ale nie zwiazek!! nie potrzebuje sie z nikim wiazac , jestem szczesliwa poki co bez związków. a on ciagle pisze dzwoni i opowiada o rodzinnych obiadach MAAAAAASAKRA!! Jak z tego wybrnac z twarza bo nie chce wyjsc na puszczalska.. POMOCY

Gość khymkhymkhym
Ty jestes az tak glupia, czy tylko udajesz?

Gość No ja sie umowilam z facetem
ze bedziemy ze soba sypiac, cos a la fucking friends. Lubie go bardzo, w sumie sporo czasu razem spedzilismy bo znajomi daleko, a dobrze sie dogadujemy, podobni jestesmy w zainteresowaniach. Nie powiem, trwalo to ponad 2 lata. Kiedy mial operacje i musial z kims pojsc to ja poszlam bo nie mial nikogo bliskiego. I wyobraz sobie oswiadczyl mi sie. Szok ;-)

Gość mimilopp
też miałam podobny przypadek, przespałam się z facetem bo mi się zwyczajnie podobal i miałam na niego ochote, jak sie potem okazalo nie chcial sie ode mnie odczepic, musisz zwyczajnie go olać innego wyjcia nie ma bo inaczej wexmie cię na litośc, ej...to tylko facet,czym sie przejmujesz

Gość otiprawda
Pewnie to tylko facet, wykorzystaj i wio do nastepnego. Oni nie maja uczuc, zalosne jestescie dziewczyny. Takie jak wy psuja opinie wszystkim kobietom. Nic dziwnego,ze potem faceci nazywaja kobiety puszczalskimi i szmatami.

no ja z nim pracuje w jednej firmie, widujemy sie codziennie i musimy czasem wspolpracowac, dzis o 10 zlapal mnie w socjalu przytulil sie i zapytal kiedy to oglosmy wszystkim.................... OSZALALAM i teraz nawet nie patrze na jego box

pustak czy nie pustak wiem czego chce i to mam. mam prace auto wlasny dom i nie chce faceta na stale za to lubie na chwile i nie uwazam zeby to bylo puste czy tepe bo jestem szczesliwa z tego co wiem to jak facet rznie wszystko co sie rusza to jest aja a jak laska lubi facetow na raz to obraza majestatu kurew i szmata pusta tepa lodziara !!!!!!!!1 wy nie wiecei czego chcecie poprostu banda oszolomow

chcialam tylko rady jak mozna to zalatwic bez bolu ale widze ze wszyscy tacy pruderyjni tylko na dziwki chodza i to tez jest spoko

Gość otiprawda
Rob sobie co chcesz, najlepiej go olej to sie od ciebie odczepi. Ja nie bronie facetow, puszczalski facet czy kobieta sa dla mnie rowni. I tez mam super prace, wlasny dom, swoj samochod, jestem mloda i mam wspanialego meza na dokladke. Wiec nie rozumiem co maja rzeczy materialne do bycia samemu i dawania szczescia. Ja lubie byc w partnerskim zwiazku a nie miec faceta "na chwile". Ale niepotrzebnie sie unioslam, ludzie wybieraja rozne style zycia. Mysle jednak, ze na dluzsza mete taki jak twoj styl zycia sie nie sprawdza. Powodzenia.

Gość khymkhymkhym
Hmm... no to masz czego chcialas. Zgodzilas sie na seks z facetem z pracy... Zapomnialas, ze zyjesz w Polsce i mentalnosc tutaj sie nie zmieni, bo ty tak chcesz. Cokolwiek zrobisz i tak wiekszosc, a na pierwszym miejscu ten facet, pomysli wlasnie o tym czego chcesz uniknac, ze jestes puszczalska. Skoro powiedzialas A, pora na B, czyli postaw jasno sprawe - facet bylo fajnie ale bez zobowiazan. Proste? Skoro jestes tak zdecydowana i wiesz czego chcesz, to to udowodnij a nie pytaj na kafecie.

Gość okkhg
no tak... typowe kobiety prześpią się z facetem, dadzą mu nadzieje a potem go olewają .. ehh zal, jebane szmaty

Gość Gal Anonimus
W kropce..... Jeżeli traktujesz to luźno to pierwsza zasada jest taka, że trzeba o tym powiedzieć drugiej osobie. Zaznaczyć, że nic z tego nie będzie. Jeżeli tego nie robisz, a nie zrobiłaś to nie masz zupełnie szacunku do drugiej osoby i myślisz tylko o swobie. Byłem w takim samej znajomości. Jeszcze jest to świeże. I powiem Ci, że ona kurwa też nie potrafiła się przyznać do tego, że traktuje mnie luźno a prosiłem ją o to, jeżeli to prawda. I co? Rozstalismy się po 2 miesiącach seksu prawie non stop, tylko dlatego, że myślałem o nas poważniej niż przelotny seks. Mam zero szacunku do takich zachowań, pieprzonego niezdecydowania, albo ukrywanie prawdy dla niewiadomo jakich celów.

Gość h5th
eh, czasem tak bywa, pogubil sie facet na przyszlosc lepiej nie robic takich rzeczy z ludzmi z pracy, jka widzisz same komplikacje

Gość bądźsobą
"no i nie wiem co mam zrobic" - a ja wiem. Zrób to co chcesz. I nie przejmuj się"poprawnością polityczną". "to byl tylko jeden raz" - jedna jaskólka wiosny nie czyni. "Jak z tego wybrnac z twarza bo nie chce wyjsc na puszczalska.." - przecież JESTEŚ PUSZCZALSKĄ. POKAŻ SWOJĄ TWARZ! Czemu chcesz UDAWAĆ inną osobę? Z czego powinnaś wybrnąć? Czy z tego, że udajesz NIEPUSZCZALSKĄ?

Gość laulenkaw
egoistką przede wszystkim

Gość O ŻESZ CHOLERA JASNA
A CO WY OBRZUCACIE DZIEWCZYNĘ WYZWISKAMI ŻE WOLI LUŹNE ZNAJOMOŚCI?? DLACZEGO ONA JEST KURWĄ SKORO WY SAMI TAKŻE TRAKTUJECCIE KOBIETY JAK PRZEDMIOTY??? NAJPIERW SPÓJCIE NA SIEBIE MĘSKIE KURWY!! KTÓRY Z WAS I ILE RAZY WYKORZYSTYWŁ KOBIETĘ DLA SEKSU I ILE RAZY PRALIŚCIE JEJ MÓZG CZUŁYMI SŁÓWKAMI??? ILE MĘSKICH KUREW PORZUCIŁO SWOJE KOBIETY GDY TE ZASŻŁY W CIĄŻĘ??!! JESTEŚCIE TYLKO EGOISTYCZNYMI SAMCAMI , IDĄCYMI ZA GŁOSEM SWOJEGO KUTASA BO DLA WAS NIC SIĘ NIE LICZY. PRZECIEŻ TAKIE ZACHOWANIE U FACETÓW JEST SPOŁECZNIE AKCEPTOWANE "BO FACET MUSI SIĘ WYSZUMIEĆ" CZYŻ NIE???? JAK KUBA BOGU TAK BÓG KUBIE!

Gość O ŻESZ CHOLERA JASNA
A KOBIETY KTÓRE TEŻ WYZYWAJĄ AUTORKĘ SĄ ZAKŁAMANYMI HIPOKRYTKAMI :o MOZE JESTEŚCIE W SZCZĘŚLIWYM ZWIĄZKU I SZCZERZE ŻYCZĘ WAM DUŻO SZCZĘŚCIA BO JA JUŻ STRACIŁĄM WIARĘ W FACETÓW! MOŻE ZAMIAST WYZYWAĆ AUTORKĘ ZAJEŁYBYŚCIE SIĘ WŁASNYMI SPRAWAMI, NIE MACIE OBAW ŻE WASI IDEALNI MĘŻCZYŹNI KOPNĄ WAS KIEDYŚ W DUPĘ I PÓJDĄ W TANGO Z MŁODSZĄ I ŁADNIEJSZĄ? TROCHĘ POKORY ŚWIĘTE PANIUSIE BY SIĘ WAM PRZYDAŁO :o

Gość bądźsobą
Gal Anonimus, "trzeba o tym powiedzieć drugiej osobie. Zaznaczyć, że nic z tego nie będzie" - skąd można mieć TAKĄ PEWNOŚĆ? "ciagle pisze dzwoni i opowiada o rodzinnych obiadach MAAAAAASAKRA!!" - powiedz mu o tym co DZISIAJ CIĘ NIE INTERESUJE! I, broń boże, nie mów mu o tym czy w przyszlości coś z tego być może, czy też nie. Sama tego NIE WIESZ! No ja sie umowilam z facetem, "ze bedziemy ze soba sypiac" - a ja sypiałam bez UMOWY? Umowa nie jest warunkiem koniecznym!!!!!!!! mimilopp, "przespałam się z facetem bo mi się zwyczajnie podobal i miałam na niego ochote, jak sie potem okazalo nie chcial sie ode mnie odczepic, musisz zwyczajnie go olać innego wyjcia nie ma" - czyżby? Przespałam się z facetem, bo mi się NIE PODOBAŁ. Czy to jest NORMALNE? Przespałam się z facetem, bo miałam na niego ochote. Czy to jest NIENORMALNE? "nie chcial sie ode mnie odczepic, musisz zwyczajnie go olać innego wyjcia nie ma" - czy to jest NORMALNE? Normalne jest: dlaczego olewać faceta, na którego mam ochotę? dlaczego nie przespać się z facetem, na którego mam ochotę? Czemu ma służyć to ZAKŁAMANIE? Może tak naprawdę NIE JEST MI OBOJĘTNE tak do końca z kim sypiam? Może chciałabym, aby ON MYŚLAŁ, że jestem PUSZCZALSKA? Do kurwy nędzy!!!!! Przestańcie PIERDOLIĆ slogany. Albo zacznijcie PIERDOLIĆ SIĘ BEZ SLAOGANÓW. Czyli pierdolić się (czyt. nie przejmując się) z FRAJERAMI......

Gość bądźsobą
O ŻESZ CHOLERA JASNA, ponieważ napisałaś DUŻYMI LITERAMI stram się przeczytać, mając nadzieję, że będzie ŁATWIEJ. "A CO WY OBRZUCACIE DZIEWCZYNĘ WYZWISKAMI ŻE WOLI LUŹNE ZNAJOMOŚCI??" - nikogo nie obrzucam, że WOLI bzykać się z kimś PRZYPADKOWYM. Jeżeli ją obrzucam to TYLKO za to, że próbuje udawać, że NIE JEST PUSZCZALSKA! "NAJPIERW SPÓJCIE NA SIEBIE MĘSKIE K**WY!!" - spojrzałem. I nie dostrzegłem w sobie KURWY. Pomimo tego, że lubię bzyknąć kogoś, kto mi sie podoba. Gdybym miał zamówić KOGOŚ, o kim NIC NIE WIEM (z agencji) to miałabyś rację. Byłbym MĘSKĄ KURWĄ!!!!! "KTÓRY Z WAS I ILE RAZY WYKORZYSTYWŁ KOBIETĘ DLA SEKSU I ILE RAZY PRALIŚCIE JEJ MÓZG CZUŁYMI SŁÓWKAMI??? - wybacz, ale NIE PAMIETAM. Pamiętam, że były takie, które CHCIAŁY BYĆ WYKORZYSTANE DLA SEKSU i moje słówka nie mialy ŻADNEGO ZNACZENIA. "ILE MĘSKICH K**EW PORZUCIŁO SWOJE KOBIETY GDY TE ZASŻŁY W CIĄŻĘ??!!" - nareszcie poważne pytanie. Wymagające poważnej odpowiedzi. Ile KUREW poczuło się tymi POKRZYWDZONYMI, kiedy wpadły? "JESTEŚCIE TYLKO EGOISTYCZNYMI SAMCAMI , IDĄCYMI ZA GŁOSEM SWOJEGO KUTASA " - i vice versa. "DLA WAS NIC SIĘ NIE LICZY" - święta racja. Przecież "on ciagle pisze dzwoni i opowiada o rodzinnych obiadach". Tylko RODZINNE OBIADKI się liczą..... POPIERDOLONY jakiś...... "JA JUŻ STRACIŁĄM WIARĘ W FACETÓW!" Tego już NIE MUSIAŁAŚ PISAĆ. WYKRZYCZAŁAŚ to...... Ludzie MAŁEJ WIARY (czyt. mali, zakompleksieni ludzie) łatwo tracą to CZEGO NIE MAJĄ.

Gość bądźsobą
MĄDRZY LUDZIE, wytłumaczcie mi, NICZEGO NIEWIEDZĄCEMU IDIOCIE, dlaczego KURWA, która DAŁA DUPY przypadkowej osobie, przejmuje sie tym, jakie wnioski wysnuwa z tego faktu owa PRZYPADKOWA OSOBA?

Gość dzis na logauciee
"z tego co wiem to jak facet rznie wszystko co sie rusza to jest aja a jak laska lubi facetow na raz to obraza majestatu k**ew i szmata pusta tepa lodziara !!!!!!!!1 wy nie wiecei czego chcecie poprostu banda oszolomow" guzik prawda :) i facet i laska sa siebie warci, pustaki i tyle :)

Gość dzis na logauciee
najlepzszy jest teks- nie chce wyjsc na puszczalska :D gdybys nia nie byla to bys na nia nie wyszla- ale jestes :) skoro nie ma w tym nic zlego to sie tego nie wstydz

Gość bądźsobą
dlaczego jest w kropce............ ta, która "nie chce wyjsc na puszczalska.." pomimo, że taką jest?

Gość dzis na logauciee
"Nie powiem, trwalo to ponad 2 lata. Kiedy mial operacje i musial z kims pojsc to ja poszlam bo nie mial nikogo bliskiego. I wyobraz sobie oswiadczyl mi sie. Szok " powiem tyle- pojebany facet:D ale jedno trzeba przyznac- pasujecie do siebie :D

Gość dzis na logauciee
bądźsobą - zauwaz,ze zwykle takie osoby rozumkiem nie grzesza

Gość bądźsobą
dzis na logauciee, "nie chce wyjsc na puszczalska gdybys nia nie byla to bys na nia nie wyszla- ale jestes skoro nie ma w tym nic zlego to sie tego nie wstydz" - to powinien być początek, ale i koniec dyskusji. Jeżeli "w kropce ............" jest w kropce, to tylko dlatego, że WSTYDZI SIĘ tego KIM JEST. To jest już jakiś PLUS DODATNI. Chyba, że pójdziemy dalej.... Ponieważ się wstydzi, to znaczy, że wie iż nie jest to NIC CO MOŻE PRZYNOSIĆ DUMĘ. I chcialaby to zmienić. To jest już PODWÓJNY "plus dodatni".

Gość bądźsobą
dzis na logauciee, "takie osoby rozumkiem nie grzesza" Czyż jest jakąkolwiek winą OBDAROWANEGO fakt, że bozia dała rozumek TYLKO między nogami? GRZECH jest wtedy, kiedy robisz coś ŚWIADOMIE......

Gość bądźsobą
"powiem tyle- poj**any facet" Ponieważ jestem TYLKO FACETEM, to Z PRZYKROŚCIĄ stwierdzam, że MASZ RACJĘ.

Gość 3u3y54
badxsoba to jest spolecznie nieakceptowalne nie chce sie uzerac z jakimis kpinami, zlm traktowaniem i nazywaniem jej 'puszczalska" to takie trudne do zrouzmienia? nie wstydzi sie tego, co robi tylko nie chce, zeby jej zycie zatruwali ograniczeni ludzie nie jest zadna "puszczalska", nie jest przedmiotem! czas zaakceptowac kobieca seksualnosc a nie mieszac z blotem

Gość bądźsobą
ŻEBY KTOŚ NIE UZNAŁ MNIE ZA MALKONTENTA, dla którego "WSZYSTKO ŹLE", spróbuję się pochylić nad RZECZYWISTOŚCIĄ. "To brzmi DUMNIE, CHOĆBY W TRUMNIE" Ten facet, który bzyknął jakąś laskę jest NIEDZISIEJSZY!!!!! Czemu uważa, że dzisiaj, jeżeli jakaś laska DAJE MU DUPY, to on CZUJE SIĘ W OBOWIAZKU(?) przedstawiać OBIADOWO swoim rodzicom? Ileż razy dziennie MOŻNA WYDAWAĆ obiad???????