Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorota1225

CIUSZKI DLA DZIECI- Prosze o wypowiedzi mam...

Polecane posty

Witam serdecznie wszystkie mamy... Zakładam ten temat dla rozeznania się z waszymi zdaniami, pomysłami odnośnie ciuszków dla naszych małych pociech. Tłumacze już o co chodzi: Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pomysł tworzenia ubranek dla dzieci. Na razie tylko bluzeczki i body. Konkretnie tworzenia aplikacji na ubrankach.( coś na styl t-shirtów dla dorosłych tylko przerobione na dziecięcy styl ). Sprawdzając temat przeszukałam allegro i faktycznie troszkę takich aukcji jest ale są skierowane w konkretna stronę: humor. Jakieś wesołe teksty rysunki skojarzenia itp. Ja natomiast chciała bym wykorzystać trochę sztuki, czyli robić konkretne rysunki na tych ciuszkach ( malowane bądź prasowanki ). Chciała bym od Was usłyszeć co byście chciały widzieć na takich ubrankach. W końcu to Wy jesteście stylistkami waszych dzieci... Z góry dziękuję wam za odpowiedzi....

http://monikowo.blox.pl/2007/07/Baloniki.html z checią oubrałąm bym dziecku bluzeczke z takim nadrukiem, poza tym wiadomo: dla dziewczynki jakieś kwiatuszki, baloniki, serduszka, misie, chłopaczki: samochodziki, rowerki, motywy futbolowe ect :) kwestia wieku dziecka :) Dla maluszka świetne byłyby śpioszki z motywami smoczków, słoneczek, misiaczków, myszek, wszelkich takich słodkich, ciepło i miło kojarzących się bzdurek, oczywiście postacie ze STAREGO disneya, myszka Micky, kaczor donald, spiace krolewny itd ;) życzę powodzenia :) mam nadzieje, że mój pomysł się przyda ;)

Dziękuje bardzo. Wszelkie pomysły są jak najbardziej drogocenne,,, pozdrawiam!!!

Gość ja lubię ubranka dla
synka z delikatnymi motywami, np brązowy bezrękawnik z beżową głową misia na dole z boku, spodnie bez nadruków, ewentualnie jakiś samochodzik na dole. mam ulubioną bluzkę w drobne niebiesko biłe paseczki , w ogóle zauważyłam że wiele mam lubi ubierać swoje małe dzieci w " dorosłe " ubranka. bez przesadzonych aplikacji

Okropne, no ale to kwestia gustu, ja lubię skromne ubrania, bez nadruków, cekinów i innych dupereli. Ma być pod kolor, nadruków nie lubię, a szczególnie takich, które schodzą w praniu i rzecz nie nadaje się nawet na szmatę. A jeśli już jakiś nadruk, to drobny.

Ciężko w sklepach, pomimo ich dużej ilości, znaleźć ubranka w takich wzorach...

ja osobiscie nie cierpie wszechobecnych balonikow, kwiatuszkow, misiow i innych przeslodzonych nadrukow i aplikacji, ciaglego rozu dla dziewczynek... a juz wyjatkowa nie znosze Kubusia Puchatka i ekipy, grrrrr... bardzo lubie grochy w ciekawych zestawieniach kolorystycznych, paseczki, marynarskie i rockowe motywy; kolory: zolty, pomaranczowy, czerwony, szary, czarny, ciekawe odcienie niebieskiego i zielonego

Zgadzam się. Ja tez nie należę do kobiet które przepadają za słodkawymi rysunkami. Chciałam postawić właśnie na coś innego nie do końca dziecięcego. Coś co nasze pociechy będzie wyróżniać z tłumu.. My jesteśmy modne niech dzieciaczki też będą... :D

a moze serie tematyczne, np. owocowa, slodycze, tropik, jesien? w zaleznosci od pory roku:)

Ja jestem osobą dosyć oszczędna i staram sie wyszukiwać okazji w internecie. Nawet w takiej materii jak dziecięce ciuszki można znaleźć coś dla siebie. Poszukaj w porównywarkach zakupów grupowych na pewno znajdziesz coś dla siebie. Pierwsza z brzegu oferta: http://www.fastdeal.pl/oferta/polska_online/czy_wiesz_ze/1506/ Tam akurat sa znizki na bardziej markowe już ciuszki, ale może sie komus przyda:)

Sprawa techniczna - przede wszystkim,t o nadruk powinien być taki, aby nic się z nim działo podczas pracowania.

Gość fasfasf
O rrrrrany... Tej pstrokacizny wszędzie pełno wśród ubranek. Trzeba się naszukać żeby znaleźć coś jednolitego, w nasyconych, oryginalnych kolorach. Róż, wzorki, kwiatki, brokat, falbanki, dla chłopców kratka, brązy, postaci z japońskich komiksów (nic dziwnego że zwykle brudno wyglądają)... Tandeta i taniocha. I ty to chcesz powielać.