Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałam młodość _____.

Poszlam na studia w starszym wieku i czuje że przegrałam życie

Polecane posty

Studiuję od roku wśród młodych fajnych wesołych ludzi, rozumiem się z nimi świetnie, mamy identyczne poczucie humory, tylko niestety różni nas wiek i to bardzo, czuję się wśród nich jak stara malutka :/ tak bardzo chciałabym byc młoda i miec tyle lat co oni, zazdroszczę im młodości i tego że wszystko jeszcze przed nimi. Spotkałam w mojej grupie fajnego 22 letniego faceta i najgorsze jest to że zaczał mi sie podobać ja jemu też i sama sobie się dziwię że w moim wieku może mi się podobać jeszcze taki gówniarz. Gdybym mogła cofnąc czas poszłabym na studia w wieku 20 lat a nie teraz :/

Gość gdfkhgjksadh uh rgkdsnzfks
ile masz lat?

w tym roku kończę 28 :/

chciałam się z nim umówić ale powiedział, że da mi numer do swojego ojca

Gość dziuniatrunia
jakieś słabe to provo

Gość gdfkhgjksadh uh rgkdsnzfks
28 boooze myslalam ze conajmmiej z 10 wiecej :D kobieto wyluzuj i umow sie z tym chlopakiem :)

Gość oiois
ja znam osoby co poszły na studia w wieku 48 lat . Nie jestes stara .

zapomniałam napisać że jestem przebraną kobietą

Gość setr4w3t4
Buhahah ja myślałem że masz ponad 40tkę :D to był by problem ale 28 ? hahaha Ja mam 27 lat i robię właśnie liceum dla dorosłych, w grupie mam większość ludzi 21-24 lata a ja i jeszcze dwóch chłopaków i jedna babka jesteśmy najstarsi..

a tak wogule to jestem łatwa i puszczam sie z kazdym w mojej grupie i kazdy mnie moze miec ale nie chce bo jestem brzydka jak noc pomużcie eee

kurde wy nie macie co robić tylko się podszywać pode mnie ?? Kiedyś spotkałam go w pewnej knajpie był ze znajomymi i dziewczynami w wieku 18/20 lat jak zobaczyłam jak się zachowują to mi ręce opadły ich żarty i to jak się zachowywali sprawiało że wyglądali jakby mieli z 12 mimo że ten facet u mnie na uczelni zachowuje się bardzo dojrzale to w towarzystiwe znajomych jak dzieciak, ale niestety nie sprawiło to tego że się w nim odkochałam i dalej strasznie mnie kręci a ja wiem że ja jego róznież. Strasznie chciałąbym z nim spróbowac ale boję się że się zakocham i wtedy będzie tylko gorzej.

Gość rewaaaa
Heh ja mam 32 lat i właśnie na studiach 4 lata temu poznałam swojego obecnego męza :D ja mam 32 a on 25 kochamy się bardzo i jak tylko go zobaczyłam to wiedziałam że to ten.

noszę stringi

Gość gredekk
U mnie w grupie na studiach jest chyba z 10 osób po 30 stce troche to dziwne bo myślałem że studia i to jeszcze na uniwerku to raczej dla młodych a tu tyle starości naprzychodziło.

Gość rote malve
no bez przesady, ja ma 35 lat, studiuję na 2 roku i wcale nie czuję się staro a nawet bardzo zaprzyjaźniłam się z dwoma laskami z roku. A co do faceta, mój mężczyzna jest młodszy ode mnie o 8 lat więc nie pękaj i bierz się za niego :)

Gość Grzegorz Kleszcz
ja miałem w X... 38 oni 19 :D wybrali mnie na starostę a jak biegamy to jestem lepszy od 3/4 z nich (nie mówię nawet o dziewczętach) :D

Gość evaaabe
wiesz co jesteś głupia :P ja mam facet młodszego o 6 lat i jest super, nie poznałam go na studiach ale w pracy. Problem tylko w tym że moja matka nie akceptuje niestety tak młodego wieku mojego faceta ale nie można się tym przejomować i żyć po swojemu. Ja 31 on 25 :)

dajecie mi wiarę że to może się udać. Gdybym nie wiedziała że mu się podobam to bym nawet o tym nie myślała. Zawsze byłam ze starszymi mężczyznami, niedawno skończyłam 4 letni związek i czuję się samotna więc chyba dam mu się zaprosić na tą kawę i spacer ;)

Gość srga2
a mi się wydaje że facet chce cię tylko przelecieć młode chłopaki tak mają że starsze dziewczyny sa dla nich wyzwanie w zdobyciu a jak tylko ją przelecą to kończa znajomośc.

Gość robinsonnn
jakie te baby są puszczalskie :/ u mnie na studiach tez zauważyłem że te starsze lecą na tych młodszych świat staje na głowie !!

Gość Grzegorz Kleszcz
to niestety nie działa w drugą stronę :D żadna z moich koleżanek nawet mi nie dała całuska na urodziny choć trzymam cię caukiem-caukiem :D

Gość piksiiiiiiiiii 27
bo starsi sa oblesni

Gość Grzegorz Kleszcz
toteż tłumaczę, że nie mam zmarszczek,łysiny i kondycję lepszą niż 3/4 kolegów na roku :O a leci na mnie tylko 40paroletnia wykładowczyni :O :D

Gość pixi rixi
może młode też leca tylko nie umiesz tego zauważyć :P