Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tagaria

Firma B-WORLD z Poznania!

Polecane posty

Gość tagaria

Hej, znalazłam na jednej stronie ogłoszenie w sprawie naboru na stanowisko praca w dziale Administracyjnym. Zadzwoniłam tam i babka mi się spytała tylko ile mam lat i jakie mam doświadczenie zawodowe. Potem od razu zaprosiła mnie na rozmowę kwalifikacyjną. To trochę dziwne, nawet nie musiałam im przesyłać CV tylko mam wziąć je na rozmowę. Spytałam się też czy potrzebne są jakieś inne dokumenty w stylu list motywacyjny, świadectwa pracy czy świadectwa ukończenia szkół to babka powiedziała, że samo CV wystarczy a reszta będzie potrzebna dopiero jak dostanę pracę. Coś mi tu śmierdzi. Firma znajduje się na Wolskiej 7 w Poznaniu.

Gość tagaria
up

Gość hulajdusza
wolska 7 - firma krzak, co rusz pod innymi nazwami. akwizycja i wykorzystywanie ludzi..

Gość hulajdusza
jak szukałam pracy również się na nią natknęłam.. z opowieści innych ponoć tam nawet nie wypłacają.. bo i z czego jak praca prowizyjna praktycznie bez szans sprzedaży czegokolwiek.. słusznie wzbudziło twoją niepewność to, ze niczego nie potrzebują do rekrutacji bo biorą z tzw.łapanki... Nie wchodź w to. Przyjmują jeszcze na innej uliccy ale nie pamiętam nazwy. Wpisz sobie w google "wolska 7 poznań"

Gość tagaria
dzięki za odp. Tylko po jakiego grzyba piszą, że praca w dziale administracji jak to zwykłe łażenie ludziom po chatach.

Gość sie naciela
ja tez mialam z podobna do czynienia, ale to bylo gdzies przy grunwaldzkiej, kurcze nie pamietam teraz, a czesto maja tez w ogloszeniach ze szukaja do pracy na dziele biura, sprzedazy czy magazynu. zenada ze sa tacy ludzie ktorzy musza oszukiwac bo nikt ich nei chce u siebie (czyt. menagerowie w takich firmach)

Gość tagaria
no ta wolska 7 jest koło skrzyżowania palacza z grunwaldzką, może to ta sama firma?

Gość Matmar
Mogłem być dla was jednym z coachów, (tzw.) "liderem" pracowałem tam stosunkowo długo. Firma B'world chce odnaleźć pewnien sposób na okradanie ludzi z pieniążków za horrendalnie drogie 'pakieciki' cyfry czy netii, lub też jako ostatnio Vattenfall( firmy doradzającej w ekonomicznych rozwiązaniach dla energii elektrycznej). W ten proceder wciągnięci są ludzie bezbronnie czekający na akwizytora w domu ale ofiarami padamy MY !!! PRACOWNICY !! CHCIAŁBYM ABY ZGŁOSIŁ SIĘ KAŻDY KTO CHCE SIĘ WYPOWIEDZIEĆ O TYM JAK ZOSTAŁ OSZUKANY WZGLĘDEM WYNAGRODZENIA, WARUNKÓW PRACY, NIEZAPŁACONYCH NADGODZIN. WKRÓTCE B'WORLD MOZE DOSTAĆ ZA SWOJE !!! ZAUFAJCIE MI...

trzymaj sie z dalek szkoda czasu na wolskiej 7 i strzeszyńskiej oraz juz na zwierzynieckiej oraz na wildzie sa te same firmy przykrywki, jak raz pójdziesz na rozmowe to będziesz w gazecie nr tel rozpoznawać!!

Gość Bword upadl
N aWolskiej 7 jest wiele firm,to maly biurowiec, BWorld upadł rok temu