Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajla710

CZY ZWIĄZEK PRZETRWA?

Polecane posty

Gość lajla710

Witajcie Czy waszym zdaniem związek moze przetrwać bez widzenia sie przez rok? lub raz raz na rok i tak przez 2-3 lata. Znacie moze takie przypadki? Moj chłopak wyjechał i zerwał przez wyjazdem bo powiedział ze tak bedzie łatwiej, a jesli bysmy mieli byc jeszcze kiedys razem to bedziemy. Mamy ze sobą kontakt (piszemy meile czasem). Ale ja go kocham i chce czekac. Wiem ze wytrzymam.

Gość pomyśle o tym jutro albo wcale
już na pewno 10 razy ciebie zdradził

Gość lajla710
ehm jeszcze napewno nie;) i mam nadzieje ze nigdy do tego nie dojdzie;)

Gość pole kapusty
zależy od tego czy wam zależy:) nie martw sie, bądź wierna, a jeśli on nie bedzie, lub nie bedzie chciał dla Ciebie wytrzymać to ciesz sie, ze skończyło sie to teraz a ni jak juz bedziecie małżeństwem:)

Gość lajla710
tak tylko ze mam juz 21 lat;)

Gość umtzzz
Już 21 :D Kobieto :o Żyj, ciesz się życiem, będziesz czekać jak wierna żona na męża marynarza w wieku 21 lat? :o:o Puści cię kantem szybciej niż myślisz, stracisz tylko bezpowrotnie najpiękniejsze lata swojej młodości :o Ale pewnie wiesz lepiej :o 🖐️

Gość lajla710
rozumiem, ale co zrobic serce nie sługa a ja nie chce innego:)

Gość krups
powiem tak, czasem się przysłuchiwałem rozmowom kobiet na takie tematy albo podpuszczałem kobiety do takich tematów i różnie odpowiadały ale generalnie wywnioskowałem z tych rozmów, że : kobieta zauroczona facetem, która żyje marzeniami a dodatkowo jest nadal dziewicą jest w stanie wytrzymać nawet kilka lat w dziewictwie, ponieważ jeszcze nie zna smaku tej 'cytryny' :) natomiast większość kobiet , które już znają ten smak 'cytryny' raczej w samotności długo nie wytrzymają i będą szukać aby spróbować ponownie :)

Gość uri hdgsdgsdfsdf
przeciez on z toba zerwal. i co? teraz bedzie szukal nowej, a ty idiotko sobie czkej na niego

Gość lajla710
to moze jestem jakimś wyjątkiem, nie jestem dziewicą ale potrafie wytrzymać bez s e k s u - nie tak jak niektorzy faceci uri hdgsdgsdfsdf - idiotką jeszcze nie jestem, dopiero sie okaze czy na nią wyjde za te 2 lata;) a poza tym on tam pojechal do pracy a nie szukac kobiety;/ wiec troche zastanow sie co piszesz