Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunnu boney m

KONIEC tego marnego etapu w moim życiu. Teraz zaczynam nowy rozdział :)

Polecane posty

Gość sunnu boney m

3 lata LO...dziś ostatni dzień matur. Na szczęście to już koniec. I nie bede wspomniała tego miło :O zjebana szkoła, zjebani ludzie. Nie zatęsknie za nikim!

Gość urszula nie duziak
musze cie rozczarowac teraz wcale nie bedzie lepiej :(

Gość sunnu boney m
Myślę że będzie lepiej.:)

Gość jfvbhgfvi hj
dokładnie..

Gość sunnu boney m
Ta szkoła to psychiatryk, ja się tam bałam wszystkiego :(

Gość sunnu boney m
Miło wspominam tylko zabawe w słoneczko w szkolnej szatni pomiędzy śmierdzącymi po wuefie trampkami kolegów

Gość urszula nie duziak
niestety :( jeszcze kilka miesiecy moze rok i życie cie rozczaruje i bedziesz ze łzami w oczach liceum wspominac zjebane towarzystwo ale zawsze to jakies towarzystwo

Gość sunnu boney m
kiepsko podszywaczu -1/10 ja nie bede wspomniać LO dobrze... jestem taka szczęsliwa ze to już koniec, że już nigdy z tymi ludzmi się nie spotkam w takim gronie :O

Gość urszula nie duziak
tez tak mówilam, identycznie a teraz w wieku 23 lat chce wrócic do tego co było :O:(

Gość sunnu boney m
urszulo ja przez szkołę nabawiłam się nerwicy..i nie że jestem taka na codzień, w innych miejscachm towarzystwie jestem normalna, wyluzowana i nie boje sie niczego. A codziennie przed budą miałam roztrojenie żołądka dosłownie.

Gość sunnu boney m
od czasu do czasu koledzy naciągali moje sutki na odległość pół metra i brzdękali na nich melodie kontrabasu z tematu jednego ze standardów jazzowych Dukea Ellinktona

Gość sunnu boney m
hahahha to jest juz lepsze 6/10 :D

Gość sunnu boney m
up

Gość ranyyy
ja tez nie wspominam dobrze liceum, cieszylam sie, kiedy sie skonczylo. zero sentymentu, tesknie natomiast za czasami studenckimi, ktore sie wkonczyly rok temu :(

Gość sunnu boney m
kazdy mi mowi, ze bede teskniła za szkola srednia :O nie ma takiej opcji

Gość ranyyy
za czym tu tęsknić... za posranymi gówniarzami wokół, nauką matmy i fizy, kontrolą rodziców? buee :O

mam podobnie ;) pod koniec gimbazy też mi wszyscy mówili że zatęsknię,teraz kiedy wychodzę z technikum też mi tak mówią, a góóówno :D

Gość sunnu boney m
mnie najbardziej wkurzało w szkole: głupie kujonice płaczące nad ocena dostateczną:D wf :O bleeeeeeee jak babka pytała mnie z polaka prawie na kazdej lekcji:O chodzenie do tablicy na matmie babka od biologi-moj koszmar nad koszmarami ehh :/ cala banda kretynów z mojej klasy, począwszy od mułów kończywszy na ludzi z wrodzonym adhd prawie wszytskie mordy z tej szkoły ogólnie. głupie pizdy głośno śmiejące się z byle czego :O albo te niekumate

Gość nie słuchaj ja też nie tęsknię
bo niby za czym? Po średniej szkole poszłam na zaoczne studia i znalazłam dobrą pracę. W końcu rozkwitłam - nowi ludzie, nowe klimaty, inna kultura. Licencjat wspominam miło. Świtna paczka, wspólne wypady i zrywanie się z zajęć na rzecz ważniejszych zajęć...;) Do tego miałam już swoje pieniądze, zmieniłam styl, zainwestowałam w siebie, zapisałam sie na kurs angielskiego. W końcu miałam czas na to zeby żyć.

Gość sunnu boney m
no własnie ja tez chcę iść na zaoczne i pracować :) zmienię dużo w moim zyciu, przynajmniej taki mam plan, musze najpierw się przeprowadzić tylko

Gość sunnu boney m
wspaniałe uczucie dziś było wyjść ostatni raz z tego kurwidołka :)

Gość sunnu boney m
teraz nawet nie spojrze na ta szkołe jak bede w poblizu, co najwyzej moge im podrzucic moje obszczane zeszyty :P

Gość sunnu boney m
haha no racja :) wkurwia mnie to ze jestem gdzies na zdjeciu klasowym w tej szkole :O i na stronce sa zdjecia ze mna :( nie chce miec z ta buda nic wspolnego, mam nadzieje ze wkrótce upadnie

Gość warto...
goood work

Gość ya yebie
farciary z was! Wy to już przynajmniej macie za sobą! A ja dopiero 1kl LO.... w gim miałam tak świetną i zgraną klasę a tu tragedia :( więc wiem co czujecie! I nic tak nie wkurza jak słuchanie babć,ciotek etc że liceum to najpiękniejszy okres w młodości!