Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek55

mam ogromne wyrzuty sumienia:(

Polecane posty

Bo jest tak .Mianowicie podoba mi sie jedna dziewczyna z uczelni .No i gadalismy duzo i spotkalismy sie dzisiaj .No i jak sie pozegnalismy to sie raz obejrzalem i zobaczylem ze cos jej sie stalo ,chyba zaslabla bo usiadla na lawce i takjakos dziwnie sie zachowywala .A ja zamiast podejsc do niej i spytac czy dobrze sie czuje czy nie trzeba jej odprowadzicdo domu poszedlem jak gdyby nigdy nic . Jak cham . I teraz dzownilem do niej odebrala kumpele i mowi ,ze ona jest w szpitalu na jakis badaniach i ze ona wie ze widzialem to i sobie poszedlem .Co teraz wstyd mi zagadac :(Wiem jestem idiota.

no rzeczywiscie troche przesadziles .Ej podoba Ci sie ,zalezy Ci ale jak widzisz ze zle sie poczula to zabierasz tylek i idziesz.nie kumam;/

zaluje tego ,zachowalem sie beznadziejnie;/co teraz robic?

teraz to musisz sie nia zainteresowac jesli Ci zalezy,jak bylo na badaniach i w ogole

Gość hdhhdllkaa
noooo wyszedłes na dupka ktorym zreszta jestes

nie wiem czemu sie tak zachowalem ,przeciez nawet mi sie nie spieszylo;/

Gość 3u3y54
odwiedz ja w szpitalu, przepros to zatrze troche zle wrazenie

wlasnie sie dowiedzialem co jej jest :(zalamka:(wiem zachowalem sie jak debil ale zalezy mi na niej ,to bylo 1 i ostatni raz

Gość ja kilka lat temu zrobiłam to
samo i do tej pory żałuję bo zachowałam się jak świnia :o Byłam gówniarą, miałam 16 lat i na rowerze jechał chłopak (21 lat) i z daleka widziałam jak stracił panowanie i kilka razy przekoziołkował na środku drogi, koła odpadły z roweru a on usiadł z boku na drodze, trzymał się za nogi a z głowy leciała mu krew ;o Ja zamiast podejść do niego albo jakąkolwiek wezwać pomoc to nic, przeszłam jak cipa głupia obojętnie :o Ten chłopak co prawda mi się nie podobał ale żałuję i chyba do końca życia będę żałować, że tak się zachowałam :o Teraz na pewno bym tak nie zrobiła ale wtedy nie wiedziałam co zrobić, wstydziłam się itd ale głupio mi do dzis a mam 25 lat :o i cały czas ten obraz przed oczami :o

Gość 3u3y54
tu niby zaluje swojego zachowania a ruszyc dupy sprzed kompa mu sie nie chce :D

Gość hhhklllla
nice jej sie niestanie...najwyzej umrze...

Gość hhhklllla
juz starcił watpie aby mu wybaczyła...opuscił ja w potzrebie a to swiadczy o wrodzonym chamstwie i braku zaradnosci.... debil jestes wiesz.

Gość hhhklllla
jaka? wytnie jej guza? czy moze zostawi znowu gdzies na ławce umierajaca?

Gość nic tylko pogadaj ...
Każdy pewno nie raz zrobił jakąś głupotę, zachował się nie w porzadku, najpierw zadziałał potem pomyślał, pluł sobie w brodę, miał wyrzuty sumienia. Człowiek jest tylko człowiekiem. I nie ma innego wyjścia jak to NAPRAWIAĆ. I stawać się lepszym. Leć do niej, kup kwiatki - np. mały bukiecik konwalii i powiedz jej wszystko to co tu nam napisałeś - że Ci głupio, wstyd, że sam nie wiesz czemu tak zrobiłeś, przeproś ją i powiedz, że Ci zależy. Zobaczysz to napewno będzie dla niej BARDZO ważne - bo w tym momencie to ona tez nic nie rozumie z tej sytuacji a napewno nerwy ją i tak zżerają ze względu na zdrowie. Zobaczysz - szczerość i otwarte mówienie o tym co czujesz się docenia. Kobiety doceniają. Odwagi chłopie - nie myśl już więcej, nie kombinuj, nie zadręczaj sam siebie. Idź! Tylko tak możesz zmienić tą sytuację. Powodzenia!

no fakt,to bylo nieodpowiedzialne ,przeciez gdyby zalozmy cos jej sie wtedy stalo na powaznie to by tego zalowal do konca zycia

Gość hhhklllla
jasne

powiedziala ze wybacza ale przyznala ze rozczarowala sie troche ale wazniejsze jest dla niej teraz to bym przy niej byl

Gość rote malve
i co, dała ci szansę? bo ja bym cię pogoniła i nie chciała więcej na oczy widzieć. Znieczulica kwitnie.