Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiony124qw12

Moją dziewczynę nie podnieca mój penis w żaden sposób

Polecane posty

Gość Zmartwiony124qw12

Jestem już z dziewczyną parę lat, i wiem, że nie podnieca ją patrzenie na mojego penisa, dotykanie go itp, zaś patrzenie na penisy innych facetów ją obrzydza, zastanawiam się czy to normalne... (są oczywiście inne części na moim ciele które ją podniecają) Czy mogę jakoś wpłynąć na jej pogląd w tym kierunku?

Gość to nie penis ma ją podniecać
tylko ty :) Faceci są wzrokowcami i ich podnieca patrzenie. Dziewczyny "patrzą" uszami. Więc gadaj miłe słówka i przytulaj a nie każ patrzeć na swojego wacka...

Gość stupid_girl
Spokojnie :) dziewczyny wolą dotyk, słowa, zapach... Niekoniecznie chcą wszystko widzieć. Nie przejmuj się, to całkowicie normalne.

Gość Girlanda
A moze ona się wstydzi...A nie, ze ją nie podnieca. Nie mam pojęcia. A rozmawiałeś z nią na ten temat?

Gość Zmartwiony124qw12
no rozmawiałem, ale ona nie wie czemu tak jest. No podniecam ją na inne sposoby, nie martwię się o to :P ale zastanawia mnie po prostu czemu patrzenie np na moje nogi podniecą ją, a moje krocze już nie, to przecież nawet z biologicznego punktu widzenia wydaje się logiczne, ze powinno... no ale w końcu nie jesteśmy juz prymitywnymi istotami więc różnie to bywa...

Gość OneTwo
Może ślimaki ?

Ogólnie penisy są mało atrakcyjne. To co podnieca facetów, nie podnieca kobiet. Właściwie w czym widzisz problem? Nie lubi seksu oralnego, nie lubi dotykać twojego penisa?