Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ines73

kafeteria to zaklamane baby, prawiczki i temy o obciaganiu

Polecane posty

jw...zero pozytywnego myslenia, zazdrosc nawalanie na innych i sex, oto tematy na tym forum...jak komus dowalic, sprowadzic temat do obciagania i zdemoralizowac kogos drugiego...czytalam wczoraj i zygac sie chce...czy wy nie macie nic pozytywnego w sobie? to mialo byc forum dla kobiet a pelno tu malolatow i zdesperowanych prawiczkow plujacych nienawiscia do drugiej osoby...a i te oceny-typu ile mi dasz za wyglad ?...zenada :( pomijam podszywy bez osobowosci i taktu, kobieta pisze o raku a oni jej jeszcze ublizaja...fujjjjjjjjjj

Gość Mama prosi Jarka
Dobrze by było jakbyś jeszcze wspomniała o mądralach mających swoje prywatne foty w stopkach.:o Zacznij tą krytykę od siebie zgorzkniała kobieto!

Gość ale przeciez Ty jestes ładna
co najmniej 9/10 :)

oto macie sie na kim wyzyc ?...co ci szkodzi foto ? wiesz z kim rozmawiasz a nie udaje miss forum i prosze o oceny wlasnej osoby :) nie pasi to nie wchodz w fota i masz z glowy ..

Wypraszam sobie! :/ P.S. A właśnie... Skorotoforum dla kobiet, to po kiego tu ci faceci? ;D

Gość niby taka mundra
zgodze sie z toba o tematach poziomie itd, tylko jak tak bardzo cie to frustruje to dlaczego calymi dniami tu przesiadujesz? i skoro jestes tak inteligentna to juz dawno powinnas zniknac i nie dotrzymywac nam takiego niskiego poziomu i frenkwencji

nie 50letnia a 38 i swojego 28 latka mam w domu-prawiczki odpadaja..

niby taka mundra___dotrzymuje towarzystwa bo siedze na zwolnieniu i zygam z nudow...i nie tylko ja przesiaduje tutaj....zabronione ?

Gość Mama prosi Jarka
A czy ja napisałam, że twoje foto mi szkodzi? Wprost przeciwnie, dla mnie to śmieszny sposób zwrócenia na siebie uwagi i dowartościowania się.:P Ale właśnie ktoś tu wyżej napisał - nie podoba się? Też możesz stąd zniknąć.

Kurde, ale dziwni jestescie... :/ Ktoś zwraca uwage na ogólny problem, a wy od razu 'nie podoba się - to dowidzenia'.

Gość Mama prosi Jarka
Sama jesteś dziwna.:o Taka prawda, forumu się nie zmieni, więc albo się to zaakceptuje albo powrót do rl!

Gość niby taka mundra
do ines... nie chodzi mi ze nie wolno ale... denerwuja cie inni, i poziom 99,9 topikow na tym forum, wiesz jak mnie cos wkurza to pakuje manele i mowie do widzenia a nie stoje i sie piekle ze wszyscy tacy beznadziejni, bo ludzi nie zmienisz tylko dajesz kolejny powod do glupiej pyskowko-pogawedki

:classic_cool: /[]\/🖐️ .][.

ja sie nie piekle, ale zastanawia mnie jek w mlodych ludziach tyle wredoty i podlosci, ten temat o raku na serio byl tragiczny a oni do kobiety o obciaganiu itd, ktos sie radzi bo ma problem a tutaj wszyscy na niego...czy w ludziach tzn polakach nie ma juz nic pozytywnego ???

trzeba umiec odrózniać podszywy 🖐️

Gość Mama prosi Jarka
Prawda w oczy kole.:) Przykład ''dorosłej i dojrzałej'' kobiety, która nawet dyskutować nie potrafi. Na tym forum jak widać nie przesiadują tylko ludzie podli i wredni, ale także zgorzkniali i osamotnieni, którzy z nudów zakładają takie tępe topiki.:o Ech...

taki podszyw to tez jakas osoba, i ma uczucia ...??? wiec jak kogos stac na taka podlosc a pozniej wstaje od kompa i udaje normalnego czlowieka a w srodku zgnilizna...jestem wsciekla ale nie chce nikogo urazic..

Gość Mama prosi Jarka
Zamiast podszywami lepiej zajmij się swoim życiem,które jak widać wymyka ci się z rąk.:o Nie wolisz wykorzystać urlopu na bardziej pożyteczne zajęcie niż dyskusja na nic niewnoszącym topie?

Mama prosi_twoje topiki to szczyt elokwencji i wyrafinowania...gratuluje...i oczywiscie zazdrosc mnie zjada bo ja taka biedna i samotna i....co tam chcesz

Gość Mama prosi Jarka
Buahahahahaha jakbyś chciała wiedzieć akurat nie ja je zakładam tylko się podszywam.:D A teraz mnie zjedź za podszywanie się.:classic_cool:

Gość podszywam sie pod siebie
jedyne uczucie jakie znają podszywacze to nienawiść, czego Ty od nich oczekujesz?

Gość Mama prosi Jarka
Nienawiść? Raczej wybuch niepohamowanego śmiechu z durnych tematów.:D

Mama prosi Jarka____ podszywanie sie w sposob ironiczny jest smieszne, ale wulgarnosc i podlosc to cos innego-nie uwazasz?

Gość ines bidulko
jesteś zgorzkniała, sfrustrowana w realu, bez przyjaciół, koleżanek, zazdrościsz innym i nie radzisz sobie ze swoim życiem

Gość Mama prosi Jarka
Zależy w jaki sposób i na jaki temat.

ines bidulko__jestem sflustrowana bo jestem na zwolnieniu i nie moge sie ruszac z domu...ale to nie znaczy ze pluje jadem na wszystkich....

Gość ines jesteś tu nikim
nigdy nie zostaniesz prawdziwą gwiazdą kafe jak np jennifer :D

Gość niewygodna lalka
Ines, Twój nick już jest spalony. Od teraz już zawsze będzie za Tobą łazić jakaś pomarańcza i Ci dowalać. Też tak miałam. Najlepiej jest mieć pomarańczowy nick.

Gość niewygodna lalka
chowam sie w paprociach i udaje kleszcza:)