Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieRomantyczka

Lubicie facetow romantykow?

Polecane posty

Gość NieRomantyczka

Wlasnie, lubicie ten typ faceta, ktory przyniesie kwiaty, zagra na gitarze serenade pod oknem, wiersz napisze w stylu: o tobie marze, o tobie snie, badz zawsze ze mna bo ja kocham cie? Tutaj przyklad takiego romantyka: http://www.fotka.pl/profil/RomantykJacek/albumy/1,Ja/68847389,Spacerek_pelen_marzen_spelnionych_Cudownie_jest_szczesliwym_byc_

Gość o my god...
facet wszedł na highlevel selfshotów. 417 zdjęć twarzy, swojej twarzy! Romantyk, faktycznie. Słowacki sie w grobie przewrócił.

Gość XzXzwq
ROmantyczny facet ? cos wspanialego.. lecz nie moze to byc przesadzone .. :P Obecnie jestem z facetem ktory mowi mi tlyko 2 mile zdania ze mnie kocha i ze za mna teskni nic pozatym .. zero komplementow .. mysle ze nie widzi roznicy w tym czy stoje przed nim w dresie czy w sukni balowej .. moja samoocena siega przez to dna ..

Gość :).....
ja bym chciała mieć chłopaka romantyka...ale niestety...:(

Gość XzXzwq
ROmantyk ale nie takie cieple kluchy tylko prawdziwy twardziel :D wspaniale polaczenie :D

takich romantyków to mało xzxzwq nie przejmuj się mój facet też mówi mi tylko że mnie kocha i że tęskni nic poza tym .... :(

nie chce nawet myślec bo aż mi sie przykro robi:P

Gość XzXzwq
ALe wiesz ja go czesto cisne i prosze zeby powiedzial mi cos milego a on wtedy najczesciej 'kochanie jestem zmeczony po pracy nie mysle ..' przeciez to nie jest nic trudnego .. ;/ zawsze uwazalam sie za atrakcyjna kobiete a teraz naprawde moja samoocena leci w dol i to wlasnie przez niego ..

taki już nasz los kobiet:)

Gość XzXzwq
Prawiczek .. jakiego wieku sredniego .. :P ze mnie młoda dupa jest :D 19 na karku dopiero..

nie przejmuj się laska jesteś super i nie ma co się załamywać :* tacy są już faceci ja się z tym pogodziłam :)

Gość XzXzwq
Ehhh chyba mi tez to tylko pozostaje .. kocham swojego ksiecia i musze sie przyzwyczaic ze romantykiem to on nie jest :)

powinnyscie sie cieszyc bo gdyby byli romantykami to by z wami nie byli bo byscie ich olały :)

może i coś jest w tym racji ja nie chce romantyka haha :P ale czasem fajnie jest usłyszeć coś miłego od faceta :) nie codziennie ale raz na jakiś czas ;)