Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pospalemapies

Boshe... jakie kobiety to plotkary, masakra.. zawisne i zazdrosne szmaty-kazda

Polecane posty

Gość Pospalemapies

Musze przyznac, że zawsze podchodzilem sceptycznie do tektsów, ze baby to takie plotkary itp, poniewaz faceci tez lubia kogos obgadac za plecami i w ogole ale po doswiadczenicah ostatnich nie mam zadnych watpliwosci kobiety przeywzszaja facetow o kilka poziomow.. cale zycie bylem w srodowisku facetow- szkoly, studia pierwsze itp.. prawie sami facec byli teraz studiuje kiernek gdzie 90% klasy to kobiety i KURWA MASAKRA!!! tak zawistnych i zazdrosnych osob jak KOBIETY to swiat nie widzial, po prostu masakra ;O

Gość Girlanda
Plotkują i kobiety i mężczyźni. Jednak faktem jest to, że kobiety są zawistne, itp. Dlatego też wolę spędzać czas z facetami.

Gość 3u3y54
faceci nagminnie ponizaja kobiety: ale dupa, dala dupy etc., obmowy na poziomie rynsztoku smiem twierdzic, ze to gorsze

Gość hhhklllla
a ja myslałam ze faceci tacy sa...co jakiegos spotykam to masakra tak dupe obrabia i jeszcze na dodatek robi z ciebie potwora... mój były stwerdził ze kotu lep ukreciłam po rozstaniu... no jakim psycholem trzeba byc aby o to człowieka posadzac :/

Gość Pospalemapies
faceci nagminnie ponizaja kobiety: ale d**a, dala d**y etc., obmowy na poziomie rynsztoku no i co z tego??c o w tym złego?

Gość hhhklllla
a to ze oni obrabiaja dupe a sami nas o to posadzaja

Gość 3u3y54
co jest zlego w ponizaniu drugiego czlowieka? :D hahaha widze, ze umywamy raczki

Gość hhhklllla
ponizam cie?

Gość 3u3y54
hhhh to bylo do Pospale wyszla z niego hipokryzja!