Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce i już

mój facet powiedział mi....

Polecane posty

Gość nie chce i już

....że jestem chora bo powiedziałam mu że na razie nie chce mieć dzieci i planuje ciąże dopiero jak skończę 27 lat. Na razie nie odczuwam takiego czegoś jak chęć posiadanie dzieci, jak mu to powiedziałam to stwierdził, że jestem dziwna i trzasnął drzwiami. Nie odzywa się 2 dzień wiem, że czeka aż go przeproszę ale ja tego nie zrobię bo w przeciwieństwie do niego ja go nie obraziłam. Czy to normalne że nie chce mieć na razie dzieci? PS. Mam 22 lata. Jestem z chłopakiem od 5 lat i mam nadzieje, że już ze mną zostanie.

Gość nie chce i już
No właśnie. A on mi mówi że już teraz chce mieć ze mną dziecko i tyle. nie wiem o co mu chodzi:/

Gość asddfdfsdsddffg
nawet zoną nie ejstes a juz masz rodzic dzieci? palant po prostu cche przedluzc swoje geny ktore uwaza za super genialne

Może boi się że odejdziesz, i chce Cię jakoś "utwierdzić" przy nim dzieckiem? Powiedz mu wprost że nie chcesz dziecki i już. Najwyżej się rozstaniecie. Jeżeli on się z tym nie pogodzi to nie widze szans na przyszłość. A tobie nie radze zmieniać zdania "dla dobra sprawy" dziecko to przedewszystkim obowiązek, oraz przywiązanie..

Gość asddfdfsdsddffg
heheh on sie boi ze odejdzie nie zartuj, raczej na odwrot.

Gość nie chce i już
nie na pewno nie zmienię zdania co do dzieci. To już postanowione. Nie jestem żoną ani nawet narzeczoną. Ale ja wiem że od niego nie odejdę. A on... to by było na prawde głupie gdyby z takiego powodu odszedł

Gość Monia0890
Masz 27 lat>? jezus jak mlodo wygladasz ;O moje gratulacje!!!

A to 27 lat to dużo? :P Co do tematu- faceta chyba powaliło, albo ma znajomych wśród których posiadanie dzieci w młodym wieku to norma. Nie te czasy, teraz dzieci przed 25 rokiem życia to problem, a już na pewno kiedy się ich zwyczajnie nie chce. Nie odpuszczaj. Sama nie planuję dzieci przed 30 i nie zmienię zdania choćby nie wiem co.

Gość nie chce i już
nie wiem czeg on chce. Ale ja wiem że nie chce mieć dzieci. I już to mu mówiłam a on ciągle swoje. I zdania nie zmienię

Gość Monia0890
Nie dużo, ale jak patrze na moje koleżanki, które maja po 21-22 lata to po prostu niebo a ziemia ;) A co do Twoje faceta, bedzie w stanie utrzymac cala rodzinke? ;>

Gość nie chce i już
jest starszy ma 27 w tej chwili

Gość ulalalalala hhdhd
jak on chce dzieci a ty nie, to raczej nie bedzie chleba z tej mąki

Gość nie chce i już
mój facet ma prace i zarabia bardzo dobrze

Gość nie chce i już
nie to ze nie chce mieć wcale dzieci może 2 ale na pewno nie teraz. Chyba może zaczekać jeszcze 5 lat?

Gość shdsahd
Nie zgadzaj sie. Jesli cie kocha to poczeka. A tak wogole to najpierw sa oswiadczyny, slub i na koncu dziecko. A nie zaczynanie od dupy strony. Ty lepiej uwazaj, bo cie jeszcze wrobi w dziecko, lepiej bierz tabletki. Dziewczyny tu pisaly niekiedy o takich, ktorzy robili dziury w prezeratywach, zeby dziewczyna wpadla.

Gość nie chce i już
Myśle że takiego numeru nie zrobi. Uszanuje moją decyzje że nie chce na razie dzieci. A pozatym już stosuje tabletki

Gość przeciez doklada sie do czyns
on chce zaczac od dzieciaka bo na dzieciaku mu zalezy najbardziej a nie na niej. jak mu urodzi dziecko to juz i tak sie z nia nie ożeni bo po co?

Gość nie chce i już
nie wierze że to o dziecko tylko chodzi. Na pewno nie. Bo jeżeli tylko dziecko to po co te 5 lat?

Gość julitttteczczka
ludzie sa ze soba dluzej i sie rozchodzą bo ona nie cche dzieci, albo inne rzeczy i co?

Gość nie chce i już
kurcze no teraz złapałam doła:( Na prawde tak myślicie że tylko dziecko ważne i się rozstaniemy przez takie coś?;(

Gość nie chce i już
Dobra niech mu będzie że się odezwę:/ chociaż nie lobię się poddawać (zawsze fajniej jak on przeprasza). A jeżeli nadal będzie miał takie podejście?

Gość nie chce i już
Zadzwoniłam do niego i powiedział mi że mnie kocha i przeprasza a do rozmowy o dzieciach wrócimy za parę lat a nie odzywał; się do mnie żeby zobaczyć czy mi zależy i kiedy się odezwę . No to o co mu chodziło z tymi dziećmi? Już mu się odwidziało?

Gość nie chce i już
wie ktoś może?