Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauliniśka

Gadżety erotyczne kto używa ??

Polecane posty

Gość Pauliniśka

Cześć mam takie jedno pytanie,gadżety i zabawki erotyczne - stworzone aby nie było nudno, by było lepiej, mocniej i fajniej. Korzystacie z gadżetów erotycznych, lubicie tego typu rozrywkę? Jeśli nie korzystacie co o tym wszystkim sądzicie? Chciałam trochę urozmaicić swoje życie erotyczne i myślę nad zakupem tego drobizgu: http://www.wibratory.net.pl/aff/susenior/?Hi-Tech

Gość Januszek..........
Ładny mi drobiazg.cały chuj w cipie

Sama juz od kilku lat uzywam rabbita. Te królicze uszka swietnie pieszcza lechtaczke. Ale nie lubie go za bardzo wkladac do srodka, bo ten mój ma takie zgrubienie z kulkami i nie pasuje mi to zbyt szczególnie. W asortymencie mam jeszcze wibrujacy cockring (najlepiej zalozyc do góry nogami i kochac sie na pieska moim zdaniem), a on nie dawna zwykly wibrator bez wypustek, który przypomina ksztaltem, wygladem i z dotyku prawdziwego penisa oraz wibrujace kulki analne. Strasznie lubie miec cos w pupie podczas seksu czy nawet minetki. Polecam zabawki, bo kobiete jest znacznie trudniej zaspokoic niz faceta i takie gadzety sie przydaja.

Gość Januszek..........
Na erotyczny WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Cześć, sprzedam swoje noszone majteczki, itp, mam 22 lata, wysyłam pocztą po wplacie na konto bankowe. Zajrzyjcie na pinkbody