Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlapannamlodaaa09988

dj/wodzirej czy orkiestra na wesele ?? mamy juz pierwsze zgrzyty na rok przed

Polecane posty

wiem ze to nie to forum, ale chce zeby postronne osoby się wypowiedzialy.... otoż, moj narzeczony organizuje wesela od paru lat. nadszedl czas ze nasze bedzie organizowac... \stwierdzil, ze na weselu o wiele lepiej sprawdza sie dobry dj-wodzirej, tym bardziej ze mamy dostep do najlepszegow regionie ktory robi swietne show, starszy itneligentny facet ktory przebiera sie, zabawia gosci i wogole jest ekstra- i zagra co się chce, a my mamy swoje ukochane kawalki nie tylko polskie, ktore chcemy by byly ( dla NAS oprawa muzyczna jest bardzo wazna !!!!!) Zaczelismy zalatwoac powoli to wszystko. kiedy powiedzialam mamie ze chcemy dj-a/wodzireja anie orkiestre, ona powiedziala "MA BYC ORKIESTRA !! MY PL;ACIMY I DECYDUJEMY, MA BYC ORKIESTRA !!". moj narzeczony kiedy to powiedzialam, oburzyl sie, i troche sie nawet poklocilismy. stwierdzil, ze on juz nic nie zalatwia, ze skoro moja mama , mimo ze on zorganizowal pareset wesel i sie najlepiej na tym zna, ona chce decydowac i twierdzi ze ona sie lepiej zna, on nie bedzie nic zalatwial. rok przed- a ja juz mam dosc !!!!!

prosze wypowiedzcie sie...

uppppp

Gość ja jestem taka zimna ryba
nieee no, mamie powiedziałabym że swoje wesele miała okazję juz organizować i teraz twoja kolej.Moi też próbowali sie wtrącać ale szybko to ukróciłam.Z tym że sami płaciliśmy za wszystko.Ale prędzej zrobiłabym małe wesele z własnej kieszeni niz pozwoliła mamie decydować, tracisz też w oczach u swojego narzeczonego...

Gość innatakajednaaa
chyba mimo że rodzice płacą to młodzi powinni wybrac czy wolą orkiestre czy dj... nam rodzice oplacili lokal-jedzenie a dj opłacalismy sami,wiec moglismy decydowac ale mysle,ze gdyby płacili także za muze to tez pozwoliliby abyśmy to my zadecydowali twoja mama jest troche dziwna wesele jest dla was a nie dla niej

wiem jest mi przykro. co mam zrobic??? moj nafrzeczony jest urazony,ze moja matka podwaza jego autorytet, bo on sie zna on organizuje. niestety ja nie mam pieniedzy,oplacaja mi wesele rodzice, ale nie chce by to oni decydowali. tata zaproponowal zeby byla i orkiestra i dj, ale moj narzeczony mowi ze to parodia.... :(