Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek1111

Czy zginoł wam kiedys kot ja juz nie wiem co robic

Polecane posty

Gość kotek1111

Mam 8msc kotke ktora nigdy nie byla na dworze tylko caly czas siedziala w domu nawet za drzwi nie chciala wyjsc jak cos to czasem okno wiec nie balam sie ze ucieknie.dzis wyskoczyla na dwor strasznie wystraszona i uciekla za dom szukalam dwie godziny i nie ma i nie wiem teraz czy wroci czy juz nie?

Gość lepiej do książek
prawdopodobnie wróci. moj kot raz to chyba ze 2 m-ce go nie bylo, juz myslalam ze nie wroci a wrocil

Gość kuyi
Jeśli żyje(wykluczając wypadek czy coś) to wróci na 100%.

Gość kotek1111
Mieszkam na 12 piętrze. Czy to możliwe, żeby rozpadła się bez śladu przy uderzeniu w ziemię ? :(

Gość koty tak mają, ze wracają
może uciekła z domu w poszukiwaniu przyjaciela? ;)

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
lepiej zajmij się ortografia.

Gość kotek1111
to nie ja pisalam ja mieszkam na wsi w domu prywatnym nigdy moja kotka nie wychodzila na dwor a dzis cos jej strzelilo do glowy wyszla na pole nie potrzebnie chcialam ja zlapac bo byla strasznie wystraszona i uciekla za dom. Ja oprocz niej mam jeszcze dwa koty ale ona w domu nie przebywaja tylko w stodole moze do nich pojdzie

to koty (samce) wybieraja sie w podroze i szukaja partnerem - moga wracac po kilku dniach i tygodniach, kotki tez zwiedzaja ale nie oddalaja sie na dlugo od domu. powinna wrocic szybko, a jesli nie to moze jej sie cos stalo. ale wroci sama - nie musisz jej szukac

Gość kotek1111
m a d z tylko ze ona nigdy nie byla na dworze NIGDY cale swoje miesiace zycia spedzala w domu w fotelu lub w lozku.wiec podworko to dla niej obcy teren calkowicie obcy

Gość moj wlazl przez
moj wlazl przez okno do piwnicy i siedzial tam 3 dni nawet nie miauczal

Gość F$
Mi kiedyś też kotek ucekł i znalazłam go po 2 tyg. w bloku naprzeciko w piwnicy, koty daleko nie uciekają zawsze sa gdzies w poblizu domu Napewno się znajdzie :)

Gość kotek1111
Znalazla sie :) siedziala sobie u sasiada:P

Gość F$
To super :)

Gość kotek1111
Ale do tej pory wystraszona nie moze dojsc do siebie:(

Gość uuoup
Mojej mamy kota raz nie bylo 5 miesiecy i wrocil. Teraz ostanio nie bylo go chyba miesiac. Wrocil caly zakrwawiny i tylko ciagnal za soba tylne lapy, mama miala go zabrac do weterynarza nastepnego dnia, ale on zdechl w nocy, wrocil do domu, zeby umrzec. To byl ukochany kot mojej mamy, miala go 10 lat, czarny jak smola i przebiegly, kochal tylko ja, nikomu innemu nie ufal.

Gość moj kociak tez kiedys
zaginal,w styczniu,na dworzu bylo -20 wtedy :( metr sniegu ..Ile ja sie go naszukalam,a on wrocil po 3 dniach jakby nigdy nic :P a tez niewychodzacy :P