Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myslec mam

czy facet moze byc niezadowolony ze jego dziewczyna jest dziewica?

Polecane posty

jak w temacie?

Gość muheheheh
wracaj odrabiać lekcje

Gość owszem owszem
może

Gość robis22
tak, to najwiekszy wsyd, wogóle nie trendi

Zawsze może to szybko naprawić ;]

Gość Fetyszysta*Stóp
hahah moim zdaniem to nie powód do wstydu jeśli powiesz jakiemuś, że jesteś dziewicą i on się wystraszy tego to go olej ;D. Jak trafisz na takiego co to doceni to oboje będziecie zadowoleni. Raczej może się obawiać tego, że nie jesteś gotowa na to i będziesz się wstydziła być spontaniczna

nie pojde odrabiac lekcji bo juz dawno skzolke skonczylam zastanawia mnie tylko fakt, czy facetowi, ktory od dawna uprawia sex i zawsze mial tlyko doswiadczone kobiety mozesz lekko przeszkadzac to, ze dziewczyna jest po prostu upelnie niedoswiadczona i nie bedzie wiedziala co i jak...

dzieki Fetyszysta :) chociaz Ty dales mi satysfakcjonujaca odp

Gość fajna jest
dziewica? a fe...

no nie mow ze a fe;p

Gość muheheheh
glupia i pusta z pewnoscia...

ta w necie sobie madry mozesz byc i obrazac innych a w realu pewnie slowa nie umiesz wypowiedziec...zadalam pytanie i od razu glupia i pusta jestem...

Gość fajna jest
no to jak wiesz ze nie a fe to co pytasz :P

Gość muheheheh
pytaniem wystawiłaś sobie wizytówkę pustaku,chętnie powiedziałbym ci to w te maślany głupawe oczy

moja odpowiedz to : nie moze, a jesli trafilas osobnika co jest tzn, ze nie jest facetem tyle w tym temacie

Gość Fetyszysta*Stóp
Cieszę się, że pomogłem a powiedz coś więcej dlaczego zadajesz to pytanie?. Co do reszty to pytanie było normalne i jeśli ktoś nie potrafi normalnie odpowiedzieć tylko się wyśmiewać to ma strasznie niski poziom, nie założyła go dla spamowania przez ludzi dla których odpowiedź jest rzeczą zbyt trudną aby jej udzielić!. Widocznie wasze relacje seksualne ograniczają się tylko to wsadzenia i wyciągnięcia i jeża przez lejek nie jeden z was by wydymał haha xD bo z waszych tandetnych wypowiedzi to wynika

pytaniem wystawilam sobie wizytowke? jaka wizytowke? zadalam pytanie poniewaz zawsze sadzilam, ze facet wolalby aby jego dziewczyna byla dziecica i to z nim przezyla swoj pierwszy raz natomiast mojej rpzyjaciolce jej facet powiedzial ostatnio, ze dziwnie mu ze stracila z nim dziewictwo bo zawsze mial tlyko doswiadczone kobiety, a teraz czuje sie jakby zaczynal od poczatku i sam nie wie co ma o tym myslec...dlatego pytam a tui od razu komentarze ze jestem pustakiem...fajcie oceniacie ludzi, ktorych nie znacie...nie ma to jak dogadac komus aby poczuc sie chociaz odrobine lepszym od kogos ;p

Gość ryjówka pospolita
Zredukuj może ilość oglądanych seriali? I przestań czytać życie na gorąco?

zalozycielka tematu dobrze mowi, tyle w tym temacie, nie sluchaj debili przemawia przez nich ukryta frustracja i nihilizm, oceniaja wszystko pod wplywem swojego punktu widzenia (laski ktore same daly dupy, ew. faceci ktorzy trafili na laski ktore wczesniej daly dupy) tyle w tym temacie

Gość ryjówka pospolita
koniobijca forumowy,charakteryzuje się tym,że zawsze pociesza wszystkie przedstawicielki płci przeciwnej i "doradza" nawet w sprawach idiotycznych,stara się pokazać,że jest mądrzejszy od innych a jednocześnie bardzo wyrozumiały i inteligentny,aby się przypodobać niewiastom,kieruje się zasadom nie ważne,że potwór, ważne że ma otwór... wojownik już trzepie kapucyna....

Gość ryjówka pospolita
zasadą oczywiście

Gość ryjówka pospolita
już się wytrzepałeś frajerze? 😴

juz zadnego pytania zadac nie mozna bo Cie wszyscy zaraz zjada nie wiaodmo w sumie za co...frustracja chyba dopada wsyztskich nieszczesnikow ze tak dogaduja innym...

bo to idioci, kompensuja sobie niski potencjal umyslu takimi dziecinnymi zachowaniami, nic specjalnego ryjówka to co piszesz to kompletny bełkot pod kazdym wzgledem

Gość Fetyszysta*Stóp
prosty sposób wymienić się kontaktami z kimś kompetentnym ^^ lub nie odpowiadać na odpowiedzi ryjówek i innych jego pokroju, swego rodzaju ryjówka lubi się podszywać haha osoba z takim nickiem jak twój założyła inny temat który jest wprost dziwny xD

Gość weeysee
mam 33 l. i myślę że nie ma się czego wstydzić, sam teraz jestem dumny z tego że mogłem rozdziewiczyć parę koleżanek,no i z tego że one właśnie mnie wybrały. moi koledzy nie mieli tyle szczęścia. co prawda teraz są inne trendy, ale jeśli twój chłopak będzie marudził jak mu o tym powiesz to znaczy że jest niedojrzały i nie powinnaś z nim tego robić, jak chce professionala to niech idzie na dziwki . zgadzam się z Wojownikiem

Gość ryjówka pospolita
dobrali się,koniobijca i dewiant stawiający "xD" 😴

Gość muheheheh
ryjowka nie widzisz ze to pustaki wychowane na bravo i popcornie? odpusc pedziom