Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

girls

KTO MI powie ile zarabia konsultantka aAVON????

Polecane posty

Gość momozil
nie dużo zresztą zależy ile masz koleżanek

Gość perfect-stay
50- 100zł miesięcznie + prezenty 🖐️

ale ile musze uzbierac za ile zamowien zeby otrzymac np 50 zł???? mi oto chodzi ze za ile uzbieranego ile wynagrodzenia?

Gość dawno tu nie bylam
chyba zartujesz, watpie ze ona cos zarabialy, ludzie nie lubia natretow

Gość no ja powiem wam takk
50 gorsz-1 zl od kazdej sprzedanej rzeczy... jak masz komu wciskac ten kity, to moze wyjdzie i 50 zl.... :O

nie zrozumiale napisala mi ta sooba ostatnia moze ktos jeszcze pwiedziec?? albo czy ty mozesz powtorzyc?

po polski przecie napisalam Za kazdy sprzedany komus kosmetyk dostajesz 1 zl albo mniej, zalezy od kosmetyku Twoje zarobki zaleza wiec od tego jakiej ilosci osob cos sprzedaz Nie ma zadnej stalej pensji od avonu, ani minimalnej ilosci zamowien - ile sprzedasz komus, tyle dostaniesz prowizji

aha dobra dziekuje. nie bo wiem ze sie tam malo zarabia ale ja jeszcze nieletnia nastolata to do pracy nie pojde to tak na wakacje moze to chcialam i tak sie pytam ...

szybciej na ulotkach sie dorobisz chyba moze nie brzmi za ciekawie, ale jednak,,,

wiem przeciez szkoda ze nie pomyslalas ze taka konsultantka moze ciagnac dwie roboty ulotki plus avon !!! przeciez akurat bede na miescie wiec...

:D eh mloda mozesz wziac nawet i trzy :P z tym avon to jest tak ze dostajesz katalog, ludzie sobie z niego cos zamawiaja i dopiero z firmy avon odbierasz kosmetyki i dostarczasz tym ludziom, oni wtedy placa... wiec musisz sprzedawac raczej swoim, kolezankom,rodzinie,komus z kim masz kontakt, a nie ludziom ktorym dajesz ulotke:P

spoxxx o a umnie na miescie to jest chyba kobitk aco z tego normalnie zyje !! bo ona sobie zawsze stoi przy ryneczku z tymi mazidłami hehe ona nawet z ceny schodzi!! dosyc spory ma ruch wiec moze jej idzie!!...

ja jestem konsultantką i powiem Ci tak: za zamówienie powyżej 250 zł masz 25% zarobku, powyżej 300zł - 30% a poniżej 250 - 20% czasami coś dorzucą jeśli spełnisz warunki np. jak ktoś zamówi 3 rzeczy z serii np Solution to coś dostaniesz w prezencie. jakies pytania to pisz:)