Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzięki tobie świat jest lepszy

mam wrażenie że go krzywdzę

Polecane posty

mam chłopaka, bardzo nam na sobie zależy, on chciałby sie ze mną częściej spotykac, ale nie możemy, moi rodzice o nim nie wiedzą, więc nie odwiedza mnie w domu, jeśli się z nim spotykam mówię im że jadę do koleżanki, nie mogę z pewnych powodów im o nim powiedziec, widac po nim jak bardzo jest zakochany i mam wrażenie, że cierpi przez to i go krzywdzę, może lepiej było by się rozstac, niech znajdzie sobie taką, z która mogłby się normalnie spotykac bez problemów, byc szczęśliwy, ale jeśli zerwę to chyba skrzywdzę go jeszcze bardziej i siebie też, bo nie potrafię życ bez niego:(

Gość jajajajajajaa
jesli cie kocha, to zrozumie ze masz pewno powody tylko wyjasnij mu wszystko

Zależy też ile macie lat... bo skoro wymykasz sie rodzicom to zakładam że nie wiele.... tak?

Gość Nie wierzę nie
No sory ale twoi rodzice są homo że nie mogą wiedzieć że chłopaka masz?

ja mam 20 on 23, on wie o moich rodzicach rozumie to, ale i tak mam wrażenie, że go krzywdzę, nie mogę powiedziec rodzicom z innych powodów, które są związane z nim i on to rozumie

Gość qulfa
czy trzymał ci ręke na cipce ? czy wkładał paluszek do środka ?

po prostu chce żeby był szczęśliwy, czuję, że ze mna w pełni nie jest, jesli rodzice się dowiedzą będziemy mieli problemy i ja i on, ja sobie poradzę jakoś, ale nike chce, żeby mieł problemy przez nich

Ok...widze że sie trzymasz kurczowo tych POWODÓW... no ale nie musisz ih ujawniać. Tylko że masz 20 lat. nie mam zielonego pojecia o tym jacy sa Twoi rodzice (wiem że niektórzy są nazbyt opiekuńczy), ale że sie w wieku 20 lat musisz tłumaczyć rodzicom że wychodzisz do "kolezanki"? Jesli Twoi rodzice są z góry negatywnie nastawieni do tego chłopaka to już sama zdecyduj czy chcesz z nim być czy nie. Rozumiem że Twój chłopak ma jakaś historie co może szokować. Ale jesli nic szkodliwego to nie widze zadnego problemu

Gość romeoijulia
:(

No chyba ze ma historie typu " siedział 5 lat za próbe gwałtu "...to raczej zwracam honory Twoim rodzicom :)

Gość qulfa
ot i pólidiota udzielił ci porady,weż sobie do serca i trzymaj się tego

no właśnie moi rodzice tacy są, że mi nic nie wolno pytają się gdzie jadę, z kim będę, no i o 22 muszę byc w domu, nie wolno mi miec chłopaka bo może mnie zgwałcic, zrobic dziecko i zostawic, lub skrzywdzic psychicznie, sprowadzic na złą drogę itp, itd nawet jak siedzę i pisze smsy to sie pytają do kogo, mojego chłopaka nigdy nie zaakceptują jak był młody i głupi narozrabiał za bardzo, ale teraz jast ok głupota z wiekiem przeszła, zmienił się, ale przeszłośc pozostała

A możesz jeszcze powiedizec jedno...czy ewentualnie jakbyś poznała INNEGo chłopaka...poweidzmy syna organisty z Kościoła:) Także Twoi rodzice by sie pluli? Czy poprostu do tego JEDNEGo negatywnie nastawieni?

pracował w pralni i spalił ojcu koszulę, ojciec go znienawidził

po nim bardzo widac, że jest zakochany ma nawet plany na przyszłośc związane ze mną, ale zawsze podkreśla, że na wszystko przyjdze odpowiedzni czas no i wszyskto zależy ode mnie i od tego czy ja będę chciała

Gość qulfa
półidiota ci dobrze radzi,nie wiem co ale napewno dobrze hahahahahahaha

widze podszywy, oni go nie znają, ale wiem ze go nie zaakceptuja, bo znam ich, i są tak nastawieni do wszystkich, każdy to potencjalny złodziej ich jedynej córki, bo jestem jedynaczka

Gość gwoli wyjasnienia...
zyjesz w patologicznej rodzinie. szykuja cie moze do zakonu? powiedzieli ci za ile lat bedzie ci wolno miec chlopaka? czy sprzedadza cie jakiemus arabowi za duze pieniadze?

No to wiesz.... koleś ma 23 lata... wiesz od młodszy nie bedzie... za 2 lata jak nic bedzie myslał na powaznie aby sie oświadczyć itp. Ty raczej tak może jeszcze nie myslisz bo wiadomo... 3 lata róznicy miedzy wami. Ale Teraz sama zadaj sobie pytanie. Co zamierzasz zrobić? Zostawić tego faceta i sluchać rodziców i być panna do 30 az w końcu starsi wyswatają cie z synem sąsiadów? Cieżka sytułacja.... rodzice mojej dziewczyny (tez mamy po 20 lat) jak sie dowiedzieli że ich córka ma chłopaka to sie ucieszyli jak ...jak nigdy dotąd.. :)

no, skoro myslisz o zerwaniu to chyba faktycznie go nie kochasz... urabiaj rodzicow..

on rozumie to i sam powiedział, że się nie dziwi temu, że starzy go nie zaakceptują, ale czasem trzeba dac przecież szansę komuś, rodzice po prostu sobie wymarzyli za zięcia księcia zbajki wykształcony, dobra praca, z dobrej rodziny, ful kasy, żeby mi niczego nie brakowało, żeby mieli się kim pochwalic, no ale zycie to nie bajka

Gość qulfa
ty błaznie jaki z ciebie pierdolec to mój temat a ty sie dałeś wkręcić kurwa jakiś ty głupi,idz się napij dzisiaj bo żałosny jesteś ,szkoda słów tak sie dać wkręcić ale głupol hahahaahhahahhahahahhahahahhahahhaha

ojciec wspominał że sprzeda mnie mleczarzowi

poza tym.. jak masz te 20 lat to się poczuj na tyle, że sama mozesz decydować... przecież Cię rodzice z chaty nie wywalą.. ja walczyłam o swojego z rodzicami jak miałam 16 lat! (on jest 6 lat starszy) i wywalczyłam.. teraz normalnie jesteśmy razem, wszystko w jak najlepszym porządku. Co Ty masz za rodziców? Postaw się!! Ale już! ja Ci każę!

ja nie myśle o zerwaniu, tylko nie raz przychodza takie myśli, że może nie jestem odpowiednia może z inna będzie miał lepiej, ma plany na przyszłośc ale ślubu nie planujemy wziąc nigdy, oboje jesteśmy bardziej za wolnym związkiem

Gość qulfa
ja pierdole hahahahahaha masz jeszcze jakies porady? posłuchamy hahahahahahahahhahahahhahahahahhahhhaaa

hmm... nie zrozum mnie źle.... i z całym szacunkiem. ale osobiście uważam że jak dziewczyna z dobrej rodziny, nagle wychodzi za mąz za palącego, pijącego, ćpającego, bez pracy, w glanach, irokezem na żelu, tatuażem na dupie... ( to wiedz ze coś sie dzieje ) to tez jest coś nie tak i to raczej już zupełnie inna BAJKA. Wiec po części rozumiem że Twoi rodzice chca aby Twój przyszły mąz był najwspanialszy dla Ciebie. Wiec sobie wymyslili ideała. nie twierdze ze ten Twój to nie ideał.... ale bardzo często z powodu tych głupich "pozorów" lidzie wiele razy nie byli doceniani.

Gość 67896986986
wiesz co ? jestes pojebana !!!! jak wolisz słuchac rodziców

Gość OneTwo
Jeśli Cię kocha to zrozumie !!! Człowiek jest w stanie wybaczyć najgorsze ohydztwo, jeśli kocha. Swoją drogą tym można tłumaczyć każde ohydne zachowanie :) Można upadlać człowieka do granic możliwości i na koniec powiedzieć, jeśli kocha to zrozumie.

Gość qulfa
hahahahahahahahhahahhahahahhahhahahahahahahahhahahhahahahhahahhahahahahahahahhahahhahahahhahahhahahahahahahahhahahhahahahhahahhahahahahahahahhahahhahahahhahahhahahahahahahahhahahhahahahhahahah