Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koktail MIeczny.

Wyrywam facetów na tekst:

Polecane posty

Gość że.co.
pozdrawiam :classic_cool: 🖐️

a propos krasnoludkow.......... bylo 5 krasnali 5 szlanek mleka i 4 ogorki.............czego nie dostal jeden Krasnal ?????????????????..................................................................................................................................................................................................................................................................SRACZKI

Gość że.co.
inessss wymiatasz :classic_cool:

a oni odpowiadają: królewnę własnie widzę... i marze by być kazdym z tych krasnoludków, by móc szeptać: "ktos spał w moim łózeczku, ktos pił z mego kubeczka!!!!!"

Gość do inesss
ines ty chyba trochę ograniczona jesteś, co? Jakoś tak po twoich wypowiedziach wnioskuję że mało rozgarnięta jesteś, a już żadna nastolatka z Ciebie.

do inesss---------NASTOLATKA TO MOJA CORKA ,PINDO ja mam prawie 40teche i kocham zycie.............

jeszcze nie......spoko o moja macice.......................ha ha ha ...........

germanotta_na es to ....esce jednego ogorka ? .............

Gość do inesss
Więc współczuję twojej córce. Jakbym się dowiedziała że moja mama przesiaduje tyle na kafeterii, i wypisuje takie rzeczy to bym chyba do niej szacunek trochę straciła...

pocaluj moja mala w doooope...oki.i do loza spac.brzydulo .........

Gość do inesss
Heh, i właśnie o tym piszę... czy tak wyraża się dorosła, poważna kobieta ( i co gorsza, matka)... ? Szok.

oki.znudzilo mnie to .jestem dorosla atrakcyjna i niezalezna wiec wal sie tutaj ja ....zegnam....jak krasnal ........dopowiedz sama suuuczko

Gość do inesss
Tak, tak, lepiej połóż się już spać, bo widać nie za dobrze na ciebie wpływa całonocne przesiadywanie na kafeterii. Za grosz kultury, a kobieta po 40stce.

przed 49tka ... ;) jeszcze i mlode cialko juz spi (10 ) mniej......ha ja mam pecha do zazdrosnych pizzzzzzzdek

Gość do inesss
Zazdrosnych? :) Nie wiem czego można zazdrościć... kultury na pewno nie... pisać też chyba nie potrafisz dobrze... A ja mam 18 lat.

mam vielbiciela podszywka.......fajne...ale emocje

Gość m,nkn
jesli ines jes dorosla dojrzala kobieqa i ma corke nastolatke to ja jestem ksiezna walii

Gość do inesss
Pudło :) Nie każdemu chce się wychodzić w każdy weekend, więc... i też nie siedzę całą noc na kafeterii. I nie jestem brzydka, więc... no pudło, i tyle. A co, że się czepiam? Po prostu na każdy topik na który wchodzę widzę jej niedorobione wypowiedzi, a że jest to forum, i każdy tu oddaje swoją opinię, to czemu nie ja? :) I tyle na ten temat, a jeśli Tobie wydaje się dobre że dorosła dojrzała kobieta zachowuje się tak i wyraża... to cóż, nie mój już problem, bo o tobie to świadczy.

Gość odsypia nocke zarwana na kafe
do inesss ty się nie usprawiedliwiaj, wiadomo, że na kafe podszywy i pomarańcze to zajebiste dzidy a reszta przegrańcy :classic_cool:

Gość ines masz 40lat
a zachowujesz sie jak dziecko :O

Gość dfdff
ines jestem w szoku taka stara baba z ciebie a taka glupia, miej troche szacunku do siebie i wyrazaj sie jak na kobiete przystalo a nie jakiegos wiesniackiego jełopa

Gość hahhahah!!!!
do inesss- "pudło" to sobie mozesz pisac i tak ci nie wierze :D teraz bedziesz sie wybielac jaka jestes super piekna i co tylko a prawda jest taka ze nie masz wlasnego fajnego zycia i dowartosciowujesz sie dopierdalanka i mowieniem jak kto ma postepowac mnie ines ani ziebi ani grzeje, wiec to ty masz problem. bardzo duzy.:)

Gość Do ines
Jesteś jak moja matka... mam od niej więcej klasy i dojrzałości i strasznie się jej wstydzę... taka mało już świeża dzidzia piernik... Ech...

Gość ines-stara dupo
metryki nie oszukasz! :D