Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efrgee

łądne kobiety mają przechlapane w pracy

Polecane posty

Gość efrgee

jako facet to wam powiem jak szefową jest kobieta gruba i przydka to zawsze bedzie czula niechec do ladnej szczuplej i zadbanej nigdy nie bedzie jej lubila ani tym bardziej faworyzowala.Faworyzowala bedzie brzysze od siebie i facetów

Gość ik,llyli,
ją przechla

Gość albo o
albo bedzie chciała sie jej pozbyc i specjalnie miny podkładac lub dawac trudne zadania, zeby miec pretekst do wypowiedzenia umowy

Gość palec walec masło smalec
To jest prawda, zgadzam sie, ogólnie ładne dziewczyny spotykaja sie z zawiścią i zazdroscia ze strony kobiet. Jednak z facetami zawsze łatwiej.

a tam - gadanie;-) kolezanka byla szefowa laski (asystentki) - super ladnej i atarkacyjnej laski - opinia jej meza (czyli meza szefowej;-) Rezczywiscie nawet bedac heteroseksualna kobieta ciezko bylo nie zauwazyc i nie docenic jej urody, nie bylo z tym problemow moja kolezanka - czyli szefowa - powiedziala ze laska jest wyluzowana i super im sie razem pracowalo przez 2 lata - potem asystentka powiedziala ze chce sie przeniesc (wewnatrz firmy) i wlasnie jej szefowa ja zarekomendowala dalej na innych wyzywaja sie tylko sfrustrowani - reszta nie ma z tym problemu;-))

Gość anya rybyk193232
a co to znaczy ladna? bo ja raz slysze ze jestem brzydka a raz ze piekna/ladna. raz slysze ze ktos mi zazdrosci ryja i sylwetki a raz czuje sie poniewierana? moze ktos zdefiniowac co oznacza ladna baba? albo ladny ryj?