Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alice-en

Kuzynka robiła porządki w szafie i przyniosła mi dziś swoje ubrania

Polecane posty

Gość Alice-en

Ostatnio kuzynka zaczepiła mnie i mówi, że robiła porządki w szafie i odłożyła dużo fajnych ubrań w których już nie chodzi, że są na nią za małe i mi je przyniesie. zachwalała, ze ma takie fajne sweterki, spodnie dużo letnich bluzek itp. zdziwiłam się ale myśle ok skoro ma jakieś fajne ciuchy a jej nie potrzebne, to może przyniesc. ja mam dużo swoich ubrań ale na lato coś innego zawsze by się przydało, tym bardziej że kuzynka ubiera się dobrze. no i dzisiaj mi to przyniosła w 3 wielkich reklamówkach i wiecie co jestem w szoku, że ona nie wstydzila mi się tego dac. same szmaty. ubrania straszne, kilka porwanych poplamionych, jakieś bluzki pożółkłe, kamizelka puchowa taka stara az śmierdzi. wszystko takie staroświeckie jakby trzymała to z 30 lat na dnie szafy. widac, ze same odpady. chciała się pozbyc to mogła wyrzucic, a nie oddaje dla mnie. ja bym się wstydziła takie ciuchy komuś dawac.

Gość bezrobotnyzzadupia
kuzynka widac uwaza cie za duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo gorsza od siebie

Gość lubelskie
powiedz jej ze wlepszych to nawet twoja babcia chodzi i ze u ciebie nie jest wysypisko smieci.

Gość Alice-en
nie wiem za jaką mnie uważa, ale ja nie jestem biedna. też zawsze dobrze się ubieram, mam dużo ubrań tak samo jak ona, ale jezeli coś już nie nadaje się do chodzenia to wyrzucam a nie oddaje komus bo to wstyd. a ona widac ze chciała się pozbyc

Gość tak to jeeeest
WYDAJ TO DO BIEDNYCH I TYLE, a na przyszlosc szkoda laszczyc sie na stare szmaty..kup sobie sama nowe jakies tanie np na allegro i wiecej nie zbieraj :D

Gość pancia ancia
oddaje sie rzeczy ładne,niezniszczone jesli sąjuz na niepotrzebne albo za małe dobrej jakosci bluzki itp , nie oddaje sie porwanych albo poplamionych najlepiej byłoby zobaczyc jak to wygląda czy czasem nie przesadzasz

Gość tak to jeeeest
sama oddaje bratowej i zonie kuzyna odziez i obuwie po sobie, ale nigdy bym sie nie odwazyla oddac polamionych czy podziurowaionych, od tego sa kontenery..a chetnych na odziez za darmo jest sporo, tylko ,iz uzywane nigdy nie wyglada jak nowe to fakt..