Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm12

dziwne skrzepy podczas okresu!!!!

Polecane posty

Gość hmmm12

hejcia....pare miechow temu poronilam i mialam problemy z okresem...lekarze mowili ze mi wszystko wyplynie.....13 dni temu mialam okres i teraz nagle mam kolejny raz....wszystko bylo ok dopoki znow mi niezaczely wylatywac takie dziwne skrzepy jakby cialko...czy mozliwe ze dalej sie''oczyszczam'' czy sa to poprostu normalne skrzepy....dodam ze mnie poprostu zalewa mam bardzo obfoty okres pomozcie bo normalnie s r am ze strachu:(

Gość hmmm12
:(

Gość wkurzonaaa na niegoo
Ja nigdy nie byłam w ciąży a mam tak samo

Gość hmmm12
serio?? uff to moze jednak skrzepy tylko...strasznie sie boje no...wiem ze to nie ciaza ale poprostu mam schizy teraz jak widze cos takiego....

Gość promykkk
Dziewczyno ogarnij sie, w ciazy bylam dobrych pare lat temu a co drugi okres mam tak obfity z dodatkiem duzej ilosci skrzepow, jakby kawalki watrobki, wejdz na info dotyczace okresu co i jak i gdzie poczytaj i bedziesz wiedziec

Gość hmmm12
dzieki!!! oo no wlasnie ak jak opisalas...wiem ze glupio ze zadaje takie pytania ale jak poronilam to tez coz takiego mialam i sie strasznie boje ale uspokoilyscie mnie:) dzieki wam kochane

Gość Kamil_Warszawa
" z dodatkiem duzej ilosci skrzepow, jakby kawalki watrobki " o kurwa! :D seriooo?

Gość promykkk
do Kamil... tak my kobiety mamy wiec jesli nie masz okresu to spadaj z tematu do Autorki raz mam obfity raz nie, to zalezy jajeczkowania ktory jajnik, ale wejdz i poczytaj sobie info dot kresu co i jak i bedziesz wiedzie. Przykro mi z powodu poronienia ale organizm szybko sie oczyszcza, to jest poprostu tylko okres, mam tak wiec sie nie przejmuj

Gość hmmm12
dzieki promyczku:* juz troche wyczytalam i sie uspokoilam tylko teraz mam kolejny problem...;/ wczoraj niebylam w pracy za slabo sie czulam zadzwonilam itpp chca mnie wylac;/ mam dzis wczesniej przyjechac ehhh sram ze strachu