Gość gość Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2013 ja konczylam 2 letnia ausbildung na GPA, mam panstwowy egzamin, zarabiam 1300 netto za 6 godzin pracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2014 zawsze sa jakieś za i przeciw, ale generalnie to praca w niemczech jest lepsza niz u nas bez wątpienia. Ja pracuje jako opiekunka osób starszych z http://ps24.net.pl/praca-opieka-niemcy i jestem zadowolona. W Polsce czekała mnie bieda, teraz stać mnie na wszysko Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sebo99 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2014 No tak, do Niemiec to Polacy głównie wyjeżdżają do opieki nad starszymi, albo właśnie do pracy jako kierowca. Tak przynajmniej ja to widzę. U mnie to było tak, że szukałem roboty żonie, a w końcu sam wyjechałem:P Akurat przez biuro Pol Kraft (www.pol-kraft.de ) udało mi się zaczepić w firmie transportowej, niemieckiej, ale robiącej zlecenia na terenie całej Europy praktycznie. Także może tutaj poszukaj jakiś ofert. Pozdr. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwiaLat Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2014 Ja jestem zadowolona z wyjazdów z Perfect Care. Oni mają siedzibę w Wodzisławiu Śląskim. Do tej pory jeszcze nie miałam z nimi jakiś kłopotów. Umowę zawsze dostaję przed wyjazdem, na miejscu mam kontakt do koordynatora jakby coś się działo, także luz. Praca jest całkowicie legalna, a jak sobie porównasz ile oni proponują na rękę, a ile inne firmy to zobaczysz, że tu jest dużo lepiej. Doceniają pracowników, nie tak jak inni Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 6, 2014 Witam nie znam nikogo kto ma dzieci czy starsza pani do opieki ale Znam dobre miejsce gdzie mozna duzo zarobic pieniedzy praca jest legalna w Niemczech mozna nawet zarobic do 15.000€/ miesiecznie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 6, 2014 To co ty szukasz ja nie wiem Ale ja wiem jedna dobra prace gdzie mozna duzo pieniedzy zarobic Ty dostaniesz jeden Apartament gotowy caly wyposazony ze wszystkim co ty potrzebujesz do zycia w Niemczech. Teraz mozesz ty do konca tego roku 2014 jeszcze do 40.000€ zarobic.Ta praca jest specjalna dla dziewczyn 18+. Zacznij jedno nowe Zycie z duzo pieniedzmi . Nie szukam gwiazd, czy modelek, lecz normalnych ,ladnych,zadbanych,, komunikatywnych dziewczyn,które chciałaby DUŻO ZAROBIĆ. Ja, Joanna szukam jednej milej kolezanki. Pomoge tobie zaczac wszstko. Tez z biletem do przyjechania tu. Mieszkam i pracuje juz 1,5 roku tu i mam duzo pracy. Wiecej informacji napisze ci , jak ty napiszesz mi jeden mail z info Imie : Wiek: i kiedy chcesz przyjechac: Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 6, 2014 To co ty szukasz ja nie wiem Ale ja wiem jedna dobra prace gdzie mozna duzo pieniedzy zarobic Ty dostaniesz jeden Apartament gotowy caly wyposazony ze wszystkim co ty potrzebujesz do zycia w Niemczech. Teraz mozesz ty do konca tego roku 2014 jeszcze do 40.000€ zarobic.Ta praca jest specjalna dla dziewczyn 18+. Zacznij jedno nowe Zycie z duzo pieniedzmi . Nie szukam gwiazd, czy modelek, lecz normalnych ,ladnych,zadbanych,, komunikatywnych dziewczyn,które chciałaby DUŻO ZAROBIĆ. Ja, Joanna szukam jednej milej kolezanki. Pomoge tobie zaczac wszstko. Tez z biletem do przyjechania tu. Mieszkam i pracuje juz 1,5 roku tu i mam duzo pracy. Wiecej informacji napisze ci , jak ty napiszesz mi jeden mail z info Imie : Wiek: i kiedy chcesz przyjechac: Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 6, 2014 trzymajcie sie z dala od takich polaczkow za granica, co to chca milej poleczce pomoc na starcie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2014 najlepiej liczyć na siebie, jak mówi stare przysłowie- umiesz liczyć... ja znalazłam pracę z ogłoszenia, są odpowiednie stronki np. http://www.praca-niemcy.com/. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2014 no nastepny temat na temat zycia za granica zyli polacy myja kible w uk bo do tego ich mentalnie komunistyczne rodzice uksztalcili a kiedy bedziecie cos lepszego robic i miliony platac no czy sie da 999 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edit36 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2014 Jeśli chodzi o zwrot podatku z Niemiec, to jak to ogarniacie drogie Panie? Znajoma poleciła mi firmę: http://www.zwrotpodatkow.pl/ Korzystacie z usług takich firm? Jak to wygląda pod kątem opłacalności? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 Jesli bedziecie szukac dobrej firmy przewozowej jesli chodzi o Niemcy to na pewno ta jest tutaj taka godną polecenia http://transport-oes.pl/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 uspokójcie się z tymi reklamami, i tak nikt się na to nie nabierze, więcej szkody, niż pożytku z takich wpisów, zaraz konkurencja obsmaruje was, jakimi to kiepskimi firmami jesteście. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eDom 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 A jak myślicie jaki praca wśród Polaków w Niemczech jest najpopularniejsza? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sebo999 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 Poszukaj ofert od Perfect Care, moja siostra z nimi pojechała i kasę dostaje dobrą!! Firma jest zarejestrowana we Wodzisławiu Śląskim. Aktualnie moja siostra jest u rodziny pod Monachium i tam się opiekuje 24h taką panią. Ma wszystko zagwarantowane – umowa, dojazd, to się tym firma zajmuje. No i pieniądze przelewają bez przestojów, już tam rok siedzi, a nie było żadnych opóźnień. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzena24 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 Ja się dopiero przymierzam do wyjazdu, póki co przeglądam ogłoszenia na http://www.praca-niemcy.com/ - kilka CV już wysłałam. Nie liczę na super wysokie zarobki, ale chciałabym podszkolić język. Bez języka to wiadomo, że jest dużo trudniej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2015 No na tej stronce http://www.praca-niemcy.com/ jest naprawdę sporo ogłoszeń o pracy. Wystarczy tylko wysłać aplikację, warto próbować :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Selena_G Zgłoś post Napisano Luty 11, 2015 Przyzwoite warunki w przypadku pracy dla pielęgniarek można uzyskać jadąc z agencją Active Medica - www.activemedica.eu . Generalnie mają jasne warunki współpracy, wszystko wiadomo z góry, na miejscu nie ma żadnych niemiłych niespodzianek. Pracuję w szpitalu w Birmingham i nie narzekam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość markuss Zgłoś post Napisano Luty 12, 2015 Treaz jest mnóstwo różnych agencji, ja pojechałem z Silverhand i wszystko gra. Takie czasy ze trzeba wyjechać żeby sie dorobic -no ale warto ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Luty 12, 2015 c***a jest nie praca w DE , polacy którzy tu teraz przyjeżdżają żyją na pożyczkach i długach Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trelo Zgłoś post Napisano Luty 17, 2015 Jak sie pozadluzali to ich sprawa. Jak ktos chce to moze wyjsc na swoje. Zalezy od nastawienia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość devlin25 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2015 a zna ktos moze ta firme ktora oferuje prace w niemczech dla elektrykow tu jest link http://praca.gratka.pl/oferta/elektryk-niemcy-2655729.html zastanawiam sie mocno dla meza nad taka praca ale nie wiem jak tam warunki w tej firmie wygladaja ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robik33 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2015 Rzetelnie działa biuro pośrednictwa pracy Active Medica ( www.activemedica.eu ). Jasne warunki współpracy, przejrzyste zarobki, bez żadnych ukrytych kosztów. Znalazłem dzięki nim pracę jako stolarz w Niemczech i powiem, że trafiłem do naprawdę dużej firmy i wiążę z nią swoją przyszłość. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Luty 26, 2015 A agencja zatrudnienia z tego ogłoszenia http://www.praca-niemcy.com/oferta-pracy,35,4,5147 - Pracownia Psychologiczna Profesja? Podchwytliwa nazwa agencji :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość2 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2015 ja w sumie tez moge polecaci silverhand. wyjechalem pol roku temu i jestem zadowolony. pracuje jako elektryk i dzieki tej pracy i zarobkom jakie tam mam moglem splacic wszystkie dlugi ktore mialem w polsce. warto sprobowac. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZuziaLalkaNieduzia Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2015 Dokładnie tak samo zrobił mój mąż w tym roku. Urodziła nam się córeczka, więc mając pracę na zlecenie teraz nic nie zarabiam. Piotrek też musiał zrezygnować ze swojego "zlecenia", bo mając 1900 miesięcznie nie poradzilibyśmy sobie (mieszkanie, opłaty, zakupy...) Wspólnie ustaliliśmy, że wyjazd na minimum rok będzie najlepszym wyjściem z tej sytuacji...Tak więc mąż od 3 miesięcy pracuje jako elektryk w Niemczech z firmy http://www.pracujwunii.pl/praca-w-niemczech/, a mi pomaga mama:) Z kasą mamy luz...Więc uważam, że są w życiu takie sytuacje, kiedy trzeba podjąć dość odważny krok. Nie żałuję decyzji, choc trochę się bałam. Planujemy widywać się raz w miesiącu:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2015 pracy nie ma zbytnio a jak jest trzeba znac jezyk perfekt Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HomoSuperior 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2015 polaki na taśme Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariczkaPPP 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2015 Jak w Niemczech nie ma pracy..Tam pracy jest pełno ale akurat warunek jest taki, że po prostu trzeba znać biegle angielski i na takim poziomie by się z kimś dogadać i porozumieć bardzo okej ; )) jeśli chodzi o mnie to byłam w DE właśnie na pracy wakacyjnej i jakoś nic nie żałuję - pomimo, że byłam w hotelu jako sprzątaczka to przynajmniej język potrenowałam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2015 Jest sporo pracy, to fakt. Zobacz sobie choćby na tę stronę: http://www.praca-niemcy.com. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach