Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fetghe5r5y

miłość mnie zaślepia.

Polecane posty

Gość fetghe5r5y

bez miłości jetem osobą pełną pasji, a gdy się zakochuję wszystko idzie na bok. tylko on, spotkanie z nim, rozmowa z nim, tulenie go. bliskość jego. gubię gdzieś siebie. :( zakochanie mnie rozbija, staję się zależna, opętana i nie umiem nad tym panować. jak z tym walczyć?

Gość mam identycznie
nie lubie tego, nie znoszę wręcz zatem jestem sama od lat i teraz mi jest dobrze

Gość fufufuf
http://z2.frix.pl/frix268/05f990b5002aa0cf4c7c9675/Argov%20Sherry%20-%20Dlaczego%20m%C4%99%C5%BCczy%C5%BAni%20kochaj%C4%85%20zo%C5%82zy.pdf PRZECZYTAJ TĄ KSIĄZKE!!!!! i przestan! ja miałam podobnie, ale musisz sobie zdac sprawe ze to TY jestes najważńiejsza!!

Gość onazakochanawmaksie25
fetghe5r5y ma to samą sytuacje,czuje ze jestem tą ilością opętana wydaje mi się czasami że wcale mnie nie kocha ,mam takie myślę ale po jakimś czasie znów funkcjonuje normalnie, zaczynam czuć że go kocham czy ze mną jest coś nie tak czy to sprawka miłości, teraz moje kochanie jest chore więc się nim zajmuje:-/

Gość fufufuf
kurwa, czytać tą ksiązke! i koniec z użalaniem sie nad sobą, laski, bo to wam gówno da.

Gość rrrrrrrrrrr
i ja tak mam, jakbym zamieniała się w kogoś innego, jestem potulna slodka. a gdy jestem sama robie tysiac rzeczy naraz. nie mozna za mna nadazyc, realizuje pasje, imprezuje bawie się, głosno mowie gdy cos mi nie odpowiada... ehh dwie skrajne osoby

Gość derkfjewrkf
to każdemu się zdarza jak się zakocha?

Gość mam to samo i bardzo
mnie to wkurwia :o

Gość derkfjewrkf
mnie też, bo chcę być sobą, a jak kocham robię się inna.

Gość fufufuf
nie rozumiem tej rozmowy. w ,,faceci kochają zołzy" jest wszystko. ruszcie tyłki sprzed kompów i róbcie swoje

Gość fdtjegjld
w zołzach jest jak kręcić faceta, ja kręcę facetów, ale robi mi się coś z głową i to jest niezależne ode mnie. umiem udawać, że mi na nim nie zależy aż tak mocno. chodzę sobie na te swoje zajęcia, które zaczęłam przed związkiem. mam swoje życie, ale myśli się kręcą wokół chłopa i to mi się nie podoba. tracę siebie gdy się zakochuję.

Gość fufufuf
yyyyy kręcic facetów?nie tylko. jest jak ROZKOCHAĆ i jak być SOBĄ włąsnie :/// poza tym same miejcie troche rozumu i interpretujcie to szerzej