Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona żona 73

mąż zostawił mnie dla 19 latki

Polecane posty

Gość konwalia pachnąca
Autorko - skoro to człowiek, który posiada tyle wad, to moze spróbuj trochę ochłonąć i trzeźwym okiem na to spojrzeć. Może wcale tak Ci na nim nie zależy? Bo chyba ciężko żyć z kimś takim? Może to już było bardziej przyzwyczajenie a teraz, gdy odszedł okaże się, że jest Ci lepiej?

Gość zdradzona żona 73
Byliśmy razem tyle lat, kochaliśmy się od jakiegoś czasu bardzo rzadko, prawie z przymusu (to oznacza, że nie miał w ogóle ochoty czy już z nią sypiał? - swoją drogą, co taka niedoświadczona dziewczyna mogła mu dać w łóżku), więc mogło być to przyzwyczajenie, ale czas pokaże.

Gość annnnaaaa33
tak jak konwalia ci napisala,ochlon!!!!! Trudny facet?? czy poprostu despota i toksyk,ktory cie uzaleznil na lata emocjonalnie,do tego stopnia ze jak sie sk..wil z jakas malolata to ty jeszcze za nim tesknisz. Wyrzuc go ze swojego umyslu,skoncentruj wreszcie na sobie,poszukaj sobie szczescia,bo zycie jest krotkie.Nie wazne czy bedzie z nia szczesliwy czy nie,to juz nie twoja sprawa,nie interesuj sie nimi. Mysl tylko o tym jak ulozyc sobie swoje nowe zycie,piekne zycie,pozbawione despoty lub trudnego czlowieka.Ty jestes wazna i dbaj o siebie,nawet nie wiesz ile ja bym dala zeby moj dreczyciel zostawil mnie w spokoju,zebym nie musiala ciagle przed nim i jego przesladowaniem uciekac

Gość a czego uczy?
Niepotrzebnie zakładasz, że 19-latka nie ma doświadczenia w seksie. W dzisiejszych czasach 15-latki je miewają :) Poza tym, dużą rolę odgrywa młode ciało no i uczucie- seks stanowiący dopełnienie uczucia jest przecież innej jakości, niż seks mechaniczny. Wydaje mi się, zdradzona żono, że Twoja miłość do męża to przywiązanie, połączone z obawą przed samotnością. Ale jak jest naprawdę wiesz tylko Ty. W każdym razie życzę Ci powodzenia i znalezienia faceta, z którym zaczniesz nowy etap życia.

Gość kryzysws
Oj widzę ,że dopadl go kryzys wieku średniegp może mu przejdzie ,ale już nie walcz o niech niech wie co stracił! a ta 19 napenwo kiedyś go zostawi bo tkaie związki nie trwają długo ;)

Gość zdradzona żona 73
Pewnie ta dziewczyna nawet nie zdąży go zostawić, bo prędzej on z niej zrobi wrak człowieka. Swoją drogą, nieźle się dla niego poświęciła ta małolatka, bo została nawet w przeciętnej szkole, zamiast iść do porządnej (jego zdaniem była najlepszą uczennicą, ze wszystkich dzieciaków które uczył, więc pewnie miała świetlaną przyszłość, a zmarnowała ją dla mojego męża), też dla niego, szczycił się tym niesamowicie. (dlatego też nie wierzę w czystość ich relacji przez te 3 lata, bo on wielce zakochany, ona też i co, czekali te trzy lata? wątpię.)

Gość jak ja nienawidzę kurewek
nastolatek, które uwodzą dorosłych mężczyzn KURWY

Gość zdradzona żona 73
Od razu 'kurwa', nawet jej nie winię, to on powinien mieć głowę na karku.

Gość mariankoniuszko1
no i ma glowe na karku. to ty sie martwisz nie on

ahahah faktycznie ma, jebie nastolatke aż miło a rodzice dziewczyny pewnie byli nieswiadomi, ze pan profesor posuwal coreczke

Gość juz nie koniuszko marian
no ale obciachowo czasem a zawod jak stroj zobowiazuje do jakies etyki. no ale coz matematycy sa inni:)

racja, z tego co czytam, to pan-nauczyciel-nie-tylko-od-matematyki wyjechal, a gdyby nie to, to pewnie wyjebaliby go ze szkoly, pomyslcie sobie, co czuja teraz rodzice

Gość 5 pe el ena
rodziceo tym nie rozpowiadaja bo... nie widza. a corka na studiach i o tym mowia oficjalnie i kazdy to lyka 5pln 07898-987-876-986765

pewnie na UAM poszła, tak ją pan profesor wyszkolil!

Gość a czego uczy?
Ale niektóre kobiety plują jadem :O Może zamiast tego postawcie na siebie, na rozwój, nowe uczucie? Ech...

ja nie pluje jadem, po prostu mnie obrzydza wizja pana od matematyki, ktory posuwa swoja uczennice, a potem ja wywozi na koniec polski :)

Gość ja sie zgadzam z tymi
którzy uważają takie dziewczynki za kurwy, bo prowokują tymi dekoltami, nie uczą się, a próbują zdobyć oceny za cycki na wierzchu, jak ta o któej pisze autorka

Gość nigdy nigdy
przciez to PROWOKACJA