Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acoztozadzien

Czy masaż stóp coś oznacza?

Polecane posty

Gość acoztozadzien

Wczoraj byłem z koleżanką nad wodą się poopalać... no i po jakimś czasie, siedzimy sobie, jej stópki były obok mnie i zacząłem jej masować -nie protestowała, wręcz jej sie podobało jak myślicie, to coś oznacza? dodam, że jest zajęta..

Gość To nie żałuj
To oznacza, ze dobrze masujesz. Co z tego, ze jest zajeta ludzie przeciez sie rozstaja. Albo jestescie bardzo dobrymi kumplami, albo jest miedzy wami chemia- moim zdaniem

Gość acoztozadzien
no wlasnie kumplami jakimiś to my nie jesteśmy.. tzn wielkimi przyjaciólmi, o to mi chodzi znamy sie dopiero, hmm ja wiem.. 5 miesiecy i to tylko tyle co na uczelni sie widywalismy dopiero wlasnie od jakiegos czasu wyjdziemy sobie razem wspolnie na spacer albo tak jak wczoraj nad wodę.. myslisz, ze moge ją krecic i jest szansa ze da mi dupy ?

Gość To nie żałuj
Skoro juz dała stopy, to czemu nie dupe? Jak znacie sie 5 miesięcy a ona jest zajeta i daje sie macac innemu to pewnie liczy na skok w bok. Do dzieła. Najwyzej dostaniesz w pysk od niej, ewentualnie wpierdol od jej kolesia

Gość acoztozadzien
nie mam ochoty na konfrontacje z jakims typem przez szmatę dla mnie jest sprawa prosta, daje mi dupy albo raz, wyjątkowo i nikt sie o tym nie dowiaduje, albo rzuca goscia i sypia ze mną tak czy tak, mialbym duzą ochotę ją poruchać.. wciąż wspominam jak jej dotykalem te stopy, moim fetyszem są damskie stopy wiec sobie wyobrazacie.. czulem sie prawie jakbym uprawiał sex

Gość trzeba było jej wylizac
te stopy

Gość rżnij sukę
póki gorąca

Gość CHUDA91
JEŚLI TWOJE DZIECKO MASUJE STOPY KOLEŻANCE,TO WIEDZ,ŻE COŚ SIĘ DZIEJE ! ile jeszcze tych postów założysz? smarowałem koleżance plecy,masowałem stopy...STOP !

Gość acoztozadzien
chuda o co ci chodzi? zastanawiam sie czy coś jest na rzeczy i prosze o opinie kobiet