Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernardynina

Czy prostytutki "obsługują" również kobiety ?

Polecane posty

Gość bernardynina

czy tylko facetów ? i gdzie najlepiej szukać takiej dziewczyna na stronach internetowych czy w agencjach ?

Gość bernardynina
kurwa ludzie jak tylko zada sie tutaj normalne sensowne pytanie to zero odpowiedzi.

Gość anya rybyk191212
lizanie pizdy szmatlawca ktorego row i cipsko mozna przyrownac do publicznego, obszczanego klopa w pociagu pospiesznym nie jest normalne bo kazdy normalny i niezdesperowany czlek brzydzilby sie zamoczyc ozor w szczelinie w ktorej spuszczaly sie hivy, rzeżączki, kily, zoltaczki C i inne syfy. a zadawanie pytania o lizanie takiego chlewu za kase nie jest normalne :D

Tak, wiele rzeczy jest nienormalnych. Na przykład autor powyższego postu. Ja też zresztą też jestem nienormalny, że takie posty czytam.

Gość bernardynina
nie pierdol chłopcze. ni prosiłam o ocenę tylko o informację 🖐️

Gość anya rybyk191212
Stary Satyr powiedz to swojemu lekarzowi jak bedzie sie pytal skad tyle syfu zalapales, zakazna zarazo jebana :D ja wiem ze sa desperaci na ktorych zadna nie spojrzy ani nie splunie, doslownie ZADNA i im zostaje spuszczenie sie w chusteczke przy sylikonach z XXX badz w dziure smrodu stojaca przy trasie za stowe :D szkoda mi ciebie i zycze milego zdychania od tego zakaznego dymania :D

A ja jestem nienormalny ze trace cza na czytanie odpowiedzi na takie posty jak ten dwa posty wyzej .. :(

Gość anya rybyk191212
bernardynina wolalabym znalezc jakas normalna lesbije na poziomie niz byc desperatem i placic syfowi za rozladowanie napiecia.

Gość bernardynina
darujcie sobie ta moralizacje naprawdę mam to w dupie🖐️

A ja, wyobraź sobie "bernardynina", pisałem o tekście, który był powyżej - autorstwa niejakej-go "anya rybyk191212". Nadreaktywność jest przesadą... Moja nienormalność wzrosła, bo przeczytałem drugi post wspomnianej-go "anya rybyk191212". Jeśli "anya rybyk191212" zdecyduje się napisać jeszcze raz to się chyba przyzwyczaję. Ad rem. Nie mam w tej sprawie doświadczenia, ale po przemyśleniu zagadnienia doszedłem, że: a) są Panie, które obsługują Panów (to na pewno); b) są Panowie, którzy obsługują Panie (rzadziej ale też na pewno); c) są Panowie, którzy obsługują Panów (też na pewno); d) no to do cholery muszą istnieć Panie, które obsługują Panie; Inaczej równowaga nie byłaby zachowana i nasz świat mógłby się zawalić. Niestety, nie pomogę ich znaleźć, ale fakt można uznać za udowodniony.

Poszukaj sobie na roksie albo w odlotach. Widywalem tam takie ogloszenia od czasu do czasu ... Ale moze jednak daj poprostu swoj anons i jakas sie znajdzie za darmo? Po co masz placic i w koncu robic to z laska ktora zwieksza twoje ryzyko zarazenia sie wenera?