Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjkjkkuio

Szkoda mi ofiar pedofili,szkoda ze nie ma zadnego boga

Polecane posty

Gość olorolo
noxelia jest przykladem tematu- d tego jest nietoperzem 2 x umarlym- jak sama pisze wyzej w poscie

Gość gcgnvng
skąd czerpiecie informacje o Bogu ?

Gość cowypiszecie
no tak,wierze w te wielka energie,nie w dziada,nie w kler (buhah) ale w durnych rubrykach chyba musze pisac,ze jestem ateitka

Gość werontika
bóg jest ale jest ponad to księża to zwykli ludzie, faceci którzy nawet są bardziej świńscy w seksie niż zwykły mezczyzna uganiający sie za kobietami i zdradzający bo co to za facet który nie potrzebuje kobiety ? sory ale ja w to nie wierze to jest potrzeba nie tylko fizyczna ale i psychiczna i tak nas stworzył Bóg jesli ksiądz nie ma zalegalizowanego związku to wiadomo że przyjemności seksualne ma , jak nie z innym facetem lub babką to sobie sam robi więc jak to sie ma do jego dyrdymałów z ambony ?

Gość gcgnvng
Zawsze kiedy widzę jakies materiały znęcania się nad zwierzetami, to mnie rozwala na płasko, wtedy nie mogę i ryczę. Bo ja jestem jednym z tych zwierzat i wy też, tylko żeśmy się tak rozwinęli. ty jesteś jednym z tych zwierząt, a ja nie. ja pochodzę od adama i ewy

Gość cowypiszecie
olorolo ty sie zamknj dziecko,ty nie myslisz

gcgnvng - z google :classic_cool: dobra, nikogo nawracac nie zamierzam, a tym bardziej nie na kafe :P

Gość gcgnvng
więc jak to sie ma do jego dyrdymałów z ambony ? co oni mówią na tych ambonach ?

Gość gcgnvng
I jakbyście byli tacy boscy to nie zabijalibyście zwierząt i roslin tylko zarli same zupki amino czy nie wiem co. Ale pożeracie inne stworzenia, ponieważ natura jest silniejsza i przesłania wam ta boskość i empatie pieczone zwierzęta są przepyszne :) Bóg nam pozwolił je jeść

Gość gcgnvng
gcgnvng - z google dobra, nikogo nawracac nie zamierzam, a tym bardziej nie na kafe z jakiej strony internetowej ?

Gość eskapistka (((((((((((((((((((
ciekawe... to innych ofiar już ci nie żal? ;/

Gość gcgnvng
A człowiek pochodzi od małpki, czy to się komus podoba, czy nie. Byliśmy uroczymi gorylami, zresztą obserwując je widac wiele podobieństw m.in. w seksie. buhahaha

Gość gcgnvng
ciekawe... to innych ofiar już ci nie żal? ;/ ?

Gość cowypiszecie
noxelia zamknij sie tez.

Gość gcgnvng
powiecie mi skąd wiecie jaki jest Bóg ?

Gość werontika
noxelia- pismo świete pisano tysiące lat temu zostało to ubrane w zwykłe sółowa ludzkie , bardziej zbliżone do poezji jeśli w wierszu ktoś napisze : "łany zbóż skąpane w słońcu śpiewają do nieba pieśnią słowików " to zapytasz jak słońce zeszło i jak kąpało zboże ? i kto nauczył śpiewać trawe jak nie mają ust ? ta religia została opisana zwykłymi słowami ludzkimi i takie pytania do teologa po studiach w tej dziedzinie jest tam wiele wątków niezrozumiałych

Gość gcgnvng
jest tam wiele wątków niezrozumiałych bo ma takich być

Noxelia ale ty ograniczona jesteś :o "Adam i Ewa" są tylko symbolem powstania homo sapiens, prawdopodobnie czlowiek pochodzi od małpy, co nie zmienia faktu że życie na ziemi zapoczątkował Bóg.

Gość gcgnvng
bo ja wiem ale nie powiem. albo powiem. chuja nie powiem bo noxelia mnie wkurza tymi jej madrosciami.

Gość gcgnvng
"Adam i Ewa" są tylko symbolem powstania homo sapiens, prawdopodobnie czlowiek pochodzi od małpy, co nie zmienia faktu że życie na ziemi zapoczątkował Bóg. nie są :)

Gość gcgnvng
pochodzimy bezpośrednio od adama i ewy

Gość werontika
xmetaxa --> masz rację, to symbol nie należy tego brać dosłownie stworzenie Adama i Ewy nie zaprzecza że człowiek przechodziłewolucje przekształcania noxelia - otwórz swój umysł

Gość gcgnvng
wszyscy sa zczeliwi i noxelia---------wy jestescie dowodami. jakich jeszcze wam trzeba. spojrzcie w lustro i posluchajcie samych siebie.

Gość gcgnvng
stworzenie Adama i Ewy nie zaprzecza że człowiek przechodziłewolucje przekształcania jesteśmy tacy sami jak adam i ewa

Gość gcgnvng
wszyscy sa zczeliwi i noxelia---------wy jestescie dowodami. jakich jeszcze wam trzeba. spojrzcie w lustro i posluchajcie samych siebie. :( co ty wymyślasz ?

Gość werontika
symbol swietego grala z monty pythona tez jest takim symbolem.

Gość gcgnvng
symbol swietego grala z monty pythona tez jest takim symbolem. kto to to są Bóg, Jezus i św gral ?

Gość gcgnvng
Noxelia tobie Bóg nie pomoże