Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Earth_angel_

Mężczyźni co najbardziej lubicie i Was podnieca w czasie stosunku?

Polecane posty

Gość aleeeeeeeeeeeee
ale w trakcie stosunku ? czy w trakcie zabaw łózkowych ?

Gość kochajacysex
W sexie najbardziej podnieca mnie sex

Gość olek79
wycałuj mu dupkę, wsadź paluszek wymasuj mu prostatę, na sto procent go zaskoczysz

Gość olek79
mi tak zrobiła moja partnerka po prostu mnie szokował a zaskoczyła i bardzo mi się to podoba

Bita śmietana by mnie może i zaskoczyła. Ale coś tak o podnieceniu się raczej bym nie myślał. To dobrze wygląda na filmach, ale ogólnie jest lepkie i słodkie. Jeśli myślałaś o nałożeniu bitej śmietany na jego narząd to pomyśl, że potem musiałabyś to zlizać. Ile bitej śmietany jesteś w stanie spożyć na raz? Czy będziesz stosowała popitkę z gorzkiej herbaty? To szalenie niepraktyczne, niestety...

A poważnie, mnie najbardziej podnieciłoby mnie coś, czego bym się po tej akurat kobiecie nie spodziewał - nigdy wcześniej tego nie robiła. Ale jest tu kolejny gwóźdź - mógłbym zadać sobie pytanie - skąd ona to umie?! Więc nie przeginaj z nowością... Więc myślę, że tradycyjnym, romantycznym poniekąd sposobem na podniecenie partnera, jest wyjawienie mu swojej fantazji, o której do tej pory mu nie mówiłaś (najlepiej jeśli jest ona do spełnienia).

W sumie z ta smietana to faktycznie na filmach fajnie wyglada. Zreszta co za duzo to niezdrowo. Nad fantazja musze pomyslec. Dziekuje za ciekawe pomysly.

Gość xxl-men
Namow twoja kolezanke na trojkat, napewno twoj facet bedzie pozytywnie zaskoczony.