Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniaaa3

Pilnie potrzebuje pomocy ! Załamana !

Polecane posty

Gość Moniaaa3

Hej xd Mam dylemat . Więc tak. Jestem energiczną, zwariowana 16-latkom. Mam chłopaka. Jest o 2 lata starszy ode mnie. Jesteśmy ze sobą pół roku. Kocham go, jest mi z nim momentami dobrze. Czemu momentami ? Bo mam wrażenie jakby zależało mu na seksie. Ostatnimi czasy robiliśmy to dosyć często. Ale teraz straciłam na to ochotę. Seks z nim nie sprawia mi już tak dużej przyjemności jak wcześniej. Można powiedzieć nawet, że żadnej... Zmuszam się do niego tylko po to, żeby go nie urazić i żeby chociaż jemu sprawić przyjemność. A na dodatek zaczęłam się spotykać ze starym kumplem. Przychodzę do niego po lekcjach. Okłamując jednocześnie chłopaka. Bo mówię mu, że idę do kumpeli. Podczas tych spotkań całujemy się, dotykamy i jest mi naprawdę przyjemnie. Mam nawet ochotę kochać się z nim. Ale mam chłopaka i zdradziłabym go wtedy. Ale nie mogę się powstrzymać. Teraz zastanawiam się czy z nim nie zerwać. Ponieważ myślałam o innym związku. Że będzie zabawnie, będziemy chodzić na długie spacery, jeździć rowerami. Liczyłam na taki zakręcony związek pełen wrażeń. A myślę, że z tym kumplem tak by właśnie było. Ale nie wiem co robić bo mam chłopaka , Wiem, że miałabym z nim zapewnioną dobra przyszłość. Może mam mu powiedzieć, czego oczekuje w związku ? Wiem... Dziwne jest to co pisze i zarazem głupie. Ale nie wiem co robić. Doradźcie proszę !!

Gość Agawa1000
To już było, i z tego co widziałam już Ci ludzie pomocy udzielili :/ Dziwna jesteś

Gość Moniaaa3
Tak nie do końca :/ Nadal nie wiem co robić :(

Gość zwariowana 16-latkom.
zwariowana "16-latkom." przestudiuj słownk ort :classic_cool: