Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ultra lift 82387

w jakim banku konto studenckie?

Polecane posty

Gość ultra lift 82387

witam. jutro muszę założyć konto w banku. szukam w internecie info na ten temat ale nic typowo pod moje oczekiwania nie wyskakuje. kiedys mialam konto w PKO i zdzierali 10 zł miesiecznie... zalezy mi na koncie studenckim, minimum oplat za prowadzenie, fajnie gdyby byla tez karta do bankomatu i mozliwosc sledzenia sstanu konta przez internet. bede wdzieczna za rady.

Polecam oczywiście ING Bank Śląski. Masz konto założone natychmiast (nie jak w mbanku trzeba czekać miesiąc) wszystko za darmo prócz karty - 7 zł ale tylko wtedy jak nie będziesz nią wogóle płacić. Jak np zapłacić kilka razy kartą to jest zupełnie za darmo. Mam to konto jestem baaardzo zadowolona ING Bank Śląski Direct oczywiście ma dostęp do internetu nawet w telefonie mozesz sobie sprawdzić stan konta, przelewy i na dodatek fajne punkty sie zbieera i mozna sobie wymieniać POLECAM!!

Gość ultra lift 82387
osobiście rozważałam Millenium,, może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość ghbfdsa
Nie polecam milienium, 3 razy bez powiadamiania mnie zmieniali mi numer konta.. i mialam naprawde liczne problemy. A co do braku ich opłat czyste kłamstwo.. Tak jak poprzedniczka w 100 5 polecam ING Direct :)

Gość Emmett Fitz-Hume
A ja polecam dbNet w Deutsche Banku. Wszystko za free (karta, prowadzenie konta, przelewy), darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów na całym świecie. Żadnych haczyków- mam, sprawdziłem :) http://www.pozyczki.biz.pl/db/36/ :classic_cool:

Gość zły porucznik.....
tiaa ing super hiper za darmo i jeszcze punkty zbierasz hehe to tak jak ja mam konto na policji i za szybka jazde punkty zbieram tez

Gość ja polecam konto w BGŻ
mam konto STUDENT, płace tylko za karte 2zł/mc, przelewy sa darmowe przez internet,co za tym idzie mozesz sledzic na biezaco stan konta:)

Gość ja od lat mam w wbk
Wiele lat temu założyłam konto student w wbk, a w międzyczasie zamienili je na konto

Gość ja od lat mam w wbk
ucięło mi wypowiedź :o No więc zamienili je na konto

ja mam swoje młodzieżowe konto w Stefczyku (karta Visa, wypłaty z dowolnych bankomatów za 0zł)