Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilkaaa

Jaki jest cel waszych spotkań ze znajomymi?

Polecane posty

Gość wilkaaa

Hej! Pytanie jak w temacie, z tymże proszę o wypowiadanie się osób powyżej 25 roku życia.

zabawa ,rozrywka i wiele intersujacych gadek na luzie

Gość wilkaaa
A możesz podać te zabawy, rozrywki i tematy rozmów? ;)

Gość wilkaaa
:)

Gość rifeiif
ja bym zapytała - jaki jest cel zakładania takiego tematu?

Gość czxc
napicie sie piwa/wina/wodki/likieru/mleka/soku pozniej wspolne czytanie poezji/dramatow/innych ciekawych ksiazek stwierdzenie ze zycie jest bez sensu, ze po co to wszystko i co ja tu do cholery robie? nastepnie stwierdzenie ze chyba dam se spokoj i wroce do domu, do rodzicow zaplanowanie/wspominanie jakichs wypadow w gory, nad jeziora, itd ludzie w wieku wieku 23-33 nie mamy rodzin, dzieci, w wiekszosci nie mamy tez zyciowych partnerow, kolega ma rybki tacy poharatani emocjonalnie ludzie, ktorych jednak dobry humor nie opuszcza, chociaz czesciej przeradza sie w ironie i siarczysty sarkazm ;)

Gość wiiilka
Jakie spotykając się ze znajomymi, nie mylić z przyjaciółmi mam wrażenie, że one są po to: 1. żeby podtrzymać pseudo kontakt, bo ta osoba może się przydać 2. coś chcemy ugrać i ta osoba może nam pomóc 3. ciekawość i wyciągnięcie jakiś informacji, żeby później siać plotki 4. dowartościowanie się kosztem innej osoby, bo już wcześniej wiedzieliśmy że tej osobie się nie wiedzie 5. mamy czym się pochwalić

wilkaaa_ roznie, ostatnio koncert dziwnej uduchowionej muzy tutaj w Stockholma, wybulilismy szmal a nikt nic nie zakumal.....nie wiem...wszystko i nic....tak jest najcudowniej z osobami gdzie nie musisz sie kontrolowac i jest ci dobrze...

Gość wiiilka
Chodzi mi o osoby powyżej 25 roku życia, bo na studiach to jest inny rodzaj kontaktu, za którym bardzo tęsknie :)

Gość Evilucifer
tak, wszyscy jesteśmy interesownymi szujami, tak prawdę mówiąc to nawet jak przebywam sam ze sobą to próbuję coś ugrac, chyba nie myślisz,że przebywałbym w towarzystwie tego kretyna na darmo?

Gość wiiilka
Napisałam że nie chodzi mi o przyjaciół, więc osoby z którymi rozumiem się dobrze, tylko o ludzi ktorych znam mniej i przeważnie te kontakty są interesowne...

Głównie spotykamy się, by porozmawiać i pośmiać się - wypad na jakieś dobre jedzenie, często też spotykamy się u kogoś, przygotowujemy jedzenie (obecnie sezon grillowy) i drinkujemy:)

Gość Evilucifer
jak cię to boli to po co te kontakty utrzymujesz? jak nie czujesz się dobrze w towarzystwie danych osób to się z nimi nie spotykaj i tyla

Gość wiiilka
Masz rację, z częścią już się nie spotykam...tylko w przypadku znajomości, która swego czasu była dobra, a teraz już się rzadko widujemy, to nie jest taki proste...