Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emanujaca_lajtem

Sory, ze to znowu ja

Polecane posty

ale powiedzcie mi. Jestem z chłopakiem rok, ani razu nie powiedział, ze mnie kocha. Gdy pytam dlaczego mówi, ze słowa kocham Cie sa zarezerwowane na wyjątkowe chwile, romantyczne. Nie doczekałam się tego nigdy. I już chyba się nie doczekam, co?

Kulturka, ja wiem, ale przez rok, zeby sie nie złozyło ;/ nie całuje, nie przytula, chyba mnie nie kocha. Inny nick, bo o tamten się czepiali, ze kontrowersyjny.

A wiesz jak został wychowany, czy znajomym okazuje uczucia? Bo jak taki zimny w ogóle to po prostu taki jest :/ I tacy ludzie sami muszę chcieć się zmienić Fajny, normalny nick był, debile

Byłam kiedyś z takim facetem,który prawie nigdy mi nie mówił,ze mnie kocha, dopiero jak sie później rozstaliśmy to dzwonił i słał setki smsów,ze kocha. Taki typ...

ale ja dziewczyny przez to czuję się niekochana. Każda kobieta lubi czasem usłyszeć kocham. nie chce by mówił mi to codziennie, ale nawet raz na rok? ; / Ogólnie jest bardzo otwarty, ale rodzice chyba nie wychowali go na zbyt wylewnego w sprawach uczuć

Ajj, kulturka, zeby raz albo dwa. Jest lepiej, stara się, tydzień, może troche wiecej. Kiedyś był inny. A może to ja byłam? A moze w każdym związku coś się wypala i przychodzi taki moment, ze nie ma się o czym mówić. W dodatku ten brak seksu i awaria sprzetu. O ja nieszczęśliwa ! :(

Zaciekawiona, w takim razie mam czekać tak? czekam rok, poczekam drugi, piaty, aż w końcu obudzę się pewnego dnia z mnóstwem kompleksów, poczucia winy, ze nie zasługuję na miłość, na nic?

Lepszego? To chyba niezbyt dobre określenie. Chciałabym byc z kims romantycznym, okazującym uczucia. Chciałabym żeby on taki był... ;/