Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foxyyy1

Czy szpitale trzymaja nasze wyniki przeswietlen pluc?

Polecane posty

Gość foxyyy1

Witam, chodzi o to,ze 9 miesiecy temu robilam ksiazeczke sanepidowska, ktora niestety zgubilam. Dzisiaj robię nowa, w zwiazku z tym mam pytanie, czy szpitale trzymaja nasze wyniki rtg pluc, czy bede musiala zrobic je znowu?

Jesli byłas hospitalizowana i miałas robione RTG płuc to niestety ale takiego przeswietlenia szpital ci nie da Jesli robiłas to za kase to szpital nie ma dodatkowych zdjęć by ci je wydac no i najwazniejsze przeswietlenie płuc po 9 miesiącach jest nieaktualne i warto zrobic nowe :)

Gość foxyyy1
Nawet jakiegos zaswiadczenia,ze mialam robione rtg pluc? Niekoniecznie zdjecie ale jakies zaswiadczenie, czy karteczke..?

Gość foxyyy1
A przeswietlenie robilam za kase

jak za kase robiłas to nie maja kopii zdjęć a wpisy mają ale nie wiem czy daja jakies odpisy?

Gość foxyyy1
Ok to pojde dzisiaj do przychodnii i sie po prostu spytam, chodzi o sam wpis. Dzieki, pocieszyles mnie tym,ze wpisy jeszcze maja gdzies tam w swoim archiwum

kazda jednostka lekarska jak robisz jakiekolwiek badania czy to na NFZ czy prywatnie ma obowiązek odnotowania że takie badanie zostało przeprowadzone ... pozdrawiam

Gość foxyyy1
Dziekuję CI bardzo :)

Gość buzki sobie dajcie
:o