Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny przypadekkk

czy to zbieg okolicznosci??Prosze weidz

Polecane posty

Gość dziwny przypadekkk

Kiedys na sympati poznalam czlowieka bardzo go kochalam pierwszy chlopak pierwsza milosc.Skrzywdził mnie ublizal zerwał.Poznał nastepna..sledzilam jej losy na nk z ciekawosci.Byla podobna do mnie tez taka mloda jeszcze niezniszczona z nia tez zerwał,ale i tak ja sledzilam..ciakwosc jak tocza sie losy zportali randkowych.Ona potem poznala faceta urodzila dziecko ten facet wklejal znia zdjecia byl zakochany bardzo,ale opna caly czas dziala na portalu randkowym 3 miesiace po urodzeniu syna juz go zdradzala.Ja mimo ze nie widzialam ich na oczy wiedzialam o ty bo widzialam ja na sympati ze zmienionym statusem"dzieci-mam"Wczoraj wychodze ze sklepu w centrum wybiega za mna mezczyzna i mowi ze chce mnie poznac ze jestem sliczna i takie tam(moze jestem w czyms do niej podobna napewno troche z postury bo juz drugi facet zainteresowal sie akurat mna i nią)prosi o moj numer,daje mu.Imie sie zadza wuglad tez mi go przypomina,ale nie mam pewnosci.Dzis pisze ze strasznie chce mnie lepiej poznac i czy nie przeszkadza mi jego 11 miesieczny syn.Wiec sie pytam czy jego byla ma na imie tak i tak.On mowi ze wszystko sie zgadza.Ja od dawna nie znajac go zagladalam na jego profil na nk...Nawet wiem gdzie ma tatuaze..Dziwne?

Gość dziwny przypadekkk
yiu