Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

girls

takie me MALE marzenie juz od najmlodszych lat miec BASEN

Polecane posty

ah jak ja lubie wode... ajajjaj nie musi byc juz taki prawdziwy basen wkopany ale taki jest pompowany taki wielki ze hoho jak prawdziwy oj tam duzo wody bedzie trzeba tylko narazie nie stac rodzicow na niego nie jestesmy jacys bogaci ze ooo. nie wiem czy to sie spelniii ehhh

Gość ja tez poprosze....
mozna sie utopic ;)

Gość to nie takie wielkie marzenie
Tak naprawdę koszt wykopania niewielkiego, prywatnego basenu nie jest taki duży - o ile oczywiście w ogóle ktoś ma własną działkę.

no niby tak ale no mama by nie pozwolila zrobic .ehh a tak fajnie w tej wpodzie czuje sie jak ryba i bym bykla szczuplutka i wgl ahhh tak super. zawsze jak w simy kiedys gralam to mieli basen zawsze hehe . niby w moim miescie jest rzeka ale taka ze neichce tam wlazic kiedys byla w miare powiedzmy czysta a teraz syfff

Moja mama też nie chciała się nigdy zgodzić chociaż wg projektu mamy naniesiony na działkę basen. Szkoda. Ale jak byłam mała to tato wykopał brodzik, wyłożył spód styropianem, na to folie przyciśniętą na brzegach kamieniami ;) Nie pamiętam jakie to było ale gdzieś 3m na 1,5m i głębokie do moich dziecięcych kolan... ZAJEBIŚCIE było ale tylko jeden sezon ;) Przez następne lata co roku mieliśmy basen rozporowy ale też taki z tych dużych dziecięcych a sąsiedzi mieli ten taki głęboki i zazdrościłam 😭 Jak będę kiedyś miała swój dom i działkę to w pierwszej kolejności wykopie basen ;)

no ja to bym chciala taki fajny hehehe