Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o pomoc :)

Jaką wyprawkę kupić dla dziecka które urodzi się na początku sierpnia ??

Polecane posty

witajcie dziewczyny Obecnie jestem w 31 tyg ciąży i termin mam na 4 sierpnia. wiem że takich tematów było już mnóstwo ale ja nadal nie wiem co mam kupić dla mojego maluszka i mam nadzieję że mi pomożecie. Narazie kupiłam 1 śpiochy 1 body z krótkim rękawkiem i 1 koszulkę z długim.

to poczytaj te "pełno" tematów i się dowiesz :) moim zdaniem powinno to byc oczywiste co nalezy kupić...

a tak na marginesie to dużo kupiłaś :D 1 bodziaki i jedne śpiochy :) dziecko uleje i będzie gołe,bo nie będziesz miała co mu założyć

Gość też miałam taki termin 3 lata
temu;) kup kilka bodziaków, pajacyki też przydadzą się do spania w nocy skarpetki... pamiętaj, że na początku to każdy będzie Ci przynosił jakieś ubranka;)

też miałam taki termin 3 lata a ile mam kupić tych ubranek ? Myślę żeby kupić tych w rozmiarze 56 po 7 a tych 62 trochę więcej

więcej par body, pajacyki, śpioszki z długimi nogawkami a bez rękawków. oczywiście pieluszki tetrowe bo niezależnie od tego jakich chcesz używać to te na początek się przydadzą i nie wiadomo czy twoje maleństwo nie bedzie mialo uczulenia na pampersy

Gość też miałam taki termin 3 lata
7 sztuk w rozmiarze 56 spokojnie wystarczy;) na pewno jeszcze każdy Ci coś przyniesie;) więc nie powinno zabraknąć;) na pewno kupcie dużo pieluch tetrowych z 20-30 sztuk, bo te "idą jak woda";) bez względu na to kiedy maluszek jest urodzony;)

tak to wiem że trzeba tych pieluch sporo. a mam jeszcze takie jedno pytanko czy zaraz po urodzeniu zakłada się dziecku ubranka z krótkim rękawkiem ? czy raczej z długim ? Bo teściowa powiedziała mi że nie wolno ubierać takiego małego dziecka w pierwszych tygodniach życia w krótkie rękawki i nogawki