Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Toshie

-15kg. Według własnego sposobu.

Polecane posty

Witam wszystkich, którzy tak jak ja mają problemy ze swoją tuszą i chcą coś z tym zrobić. Niedługo wakacje, a na plaży w bikini nie za bardzo bym się w tej chwili pokazała więc od dzisiaj zaczęłam się odchudzać. :) A więc dla osób, które mają problemy z oponką na brzuchu polecam 6 Weidra. Nie trudne ćwiczenie, które działa cuda jeżeli stosuje się je regularnie i przy tym dobrze odżywia. Mój dzień od teraz będzie wyglądał .. o tak: śniadanie- płatki Nestle Fitness po śniadaniu- 6 Weidera, 35 brzuszków, 35 przysiadów, 15 pompek 2 śniadanie- jabłko obiad- hmm... to co będzie, ale w małej ilości. 30min. tańca podwieczorek- jogurt Jogobella Musli 6 Weidera, 35 brzuszków, 35 przysiadów, 15 pompek Mam nadzieję, że to da jakieś efekty do wakacji. Potrzebne mi jest tylko wsparcie.. kto się przyłączy ? ^ ^

rozczaruje cie- zrobilam 6weidera do konca i efekty byly swietne ale jezeli masz tzw opone to w cm stracisz niewiele a miesnie wyksztalca sie pod spodem. Jesli chcesz zgubic opone cwicz na hula hopie

Gość zamów sobie niespodziewajkę
sorry koleżanki, ale na pewno sobie nie pomożesz zajadając się nafaszerowanymi cukrem jogurtami i musli :O zła dieta, bardzo zła 🖐️

dokladnie, te jogurty to przegiecie sam cukier i wegle, od tego nie schudniesz, platki tez. Bazienka- na szczescie tak swobodnie kaloryfera nie widac ale jak sie zepne, to tak:p a tak swobodnie stojac, brzuch jest pieknie wyrzeezbiony i plaski, niestety minusem sa miesnie na udach, chyba sie za duzo spinalam;)

Gość krelitkaa
Nad dietą chyba długo nie myślałaś :P Poczytaj sobie o zdrowym żywieniu... Poza tym jak już inni napisali, żeby robić sobie mięśnie na brzuchu, najpierw trzeba pozbyć się tkanki tłuszczowej, a a6w w tym Ci nie pomoże- biegać, jeździć na rowerze.

mialam boczki i zrzucilam je hula hopem i dieta, wyobraz sobie ze tluszcz od tej pory mi sie tam wogole nie odklada, tylko wszystko poszlo w biust i teraz mam 70C z czego sie b.ciesze, bo po diecie bylam prawie plaska:) jak juz sbhudlam, zrobilam a6w i jest git;)