Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziag195

Pytanie do facetów jak się zachować w tej niezręcznej sytuacji?

Polecane posty

Gość madziag195

hej od 3 lat spotykamy się ze znajomymi na zabawach na swierzym powietrzu. Między in. jest 2 braci Michał i Damian. Rok temu Michał do mnie startował ale ja go nie chciałam i nie chce on o tym wie bo od zawsze w ukryciu podoba mi się jego brat Damian. W tym roku na zabawach po raz pierwszy Damian przychodzi po mnie do tanca rozmawiamy o takich roznych rzeczach ze np mu portfel ukradli taka luzna rozmowa. Ostatnio nawet jak szliśmy na parkiet to złapał mnie za rękę po tańcu jak mnie odprowadzał do kolezanek tez trzymał mnie za ręke i zobaczył swojego brata Michała to mnie od razu puścił. Staliśmy wtedy tez razem chwile z jego bratem widać było ze Michał jest zły wciąż mi coś dogryzał. Wczoraj na zabawie Damian miałam wrazenie ze mnie unika powiedział mi tylko czesc nie podszedł już do mnie co o tym myślicie ze nie chce krzywdzić brata? Nie wiem co robić co o tym sądzić a na dodatek na nastpnej zabawie Michał przyszedł jak stałam z kolezankami i gadał jakby nigdy nic a Damian już nie przyszedł Michał tez chce ze mną tanczyć czasem się zgadzam czasem nie nie wiem co mam zrobić jestesmy tylko kumplami głupio mi odmówić taniec z nim bo jemu powiem ze nie ide tanczyc a przyjdzie po mnie jego brat Damian i pojde do tanca to jak to wygląda doradzcie mi jak mam się zachowac w tej sytuacji?

Gość Jaś maczo
Przede wszystkim naucz się pisać :)) Idź z nimi na trójkąt ;D będą na pewno zadowoleni :D

Gość autor od trzepania kapucyna
zdejmij majtki.

Gość madziag195
widze ze tu nie ma normalnych facetów :(

Gość Biedny_Muzyk
madzia jestes mlodziutka prawda?

Gość madziag195
mam 23 lata

Gość Biedny_Muzyk
obstawialem 15 :D

Gość aaaleee to już było
i miało nie wróóóóócić!!!!!!!

Gość madziag195
to po co to czytasz? nikt Ci nie karze

Gość asmentia
Nikt nie czyta, bo wszyscy znają na pamięć:) a wchodzą bo myślą ze to cos nowego. Bierz sie za tego który Ci sie podoba i nie trać czasu na opinie innych

Gość sassssssssssssssssss
miałam prawie identyczną sytuacje 2lata temu! i wkoncu nie bylam z żadnym. moze to i lepiej? teraz mam innego :) a jak Ci zalezy, to powiedz tamtemu wprost, ze go nie chcesz a Damianowi, ze go chcesz

Gość madziag195
:(