Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barwy szczescia TVP

Jestem uzależniona od seriali !! Kto ma tak jak ja ? Pomozcie mi !

Polecane posty

Gość barwy szczescia TVP

Oglądam dziesiątki seriali !! nie moge sie powstrzymac :( - codziennie na wspolnej na tvn , w sobote i niedziele powtórki barwow szczescia na dwójce, nie mam dwoch telewizorow by ogladac rownoczesnie - na dobre i na zle - m jak milosc sciagam z internetu ,ogladam pozniej na uczelni, podobnie detektywa monka ,CSI i Housa, wszystko mam w laptopie i telefonie - plebania ,klan , zaraz sie zaczną ''Sąsiedzi'' na dwojce , rano jak mam czas Swiat wg kiepskich i Daleko od noszy , w telefonie mam rowniez oryginal czeski - wieczorami ogladam na komputerze One tree hill , 90210 , i Lost-ów - ogladam rowniez telenowele na tv4 ,b jak brzydule na tvn7 ,czasami polską brzydule na kompie jestem uzalezniona, koszmar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zainteresowana===
co ty biedna zrobisz w wakacje? chyba powtorki bedziesz ogladac

Gość HAHAHS=AAAA
"BARWÓW SZCZĘŚCIA" :D :D :D

Gość Angelika19
Ja w sumie mogłabym też powiedzieć sama o sobie że jestem uzależniona bo oglądam zawsze seriale takie jak: Na wspólnej, M jak miłość, Barwy szczęścia (nawet kiedy jest przerwa w na wspólnej, bo oba są o jednakowej porze niestety), Na dobre i na złe. Ale nie czuje się uzależniona bo to tylko 4 seriale:)