Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ty

mam 25 lat wciąż sama i dobrze mi z tym!!!

Polecane posty

Gość ale ty

:P to na przekór tej poniżej

Gość ale ty
ja tego nie odbieram jako "samotne" ale raczej "indywidualne" i "swobodne"

Gość ale ty
laska nie robi ci scen zazdrości, nie pisze po 50 sms'ów dziennie, a potem nie ma pretensji że ją olewasz bo nie odpisałeś; nie kontroluje cię; nie skanuje pod wzgledem wykształcenia, zarobków, pochodzenia; nie wygaduje że posprzątałeś nie tak jak trzeba itp itd bleeeeeeeeeeee :(:(:( "/

Gość inna rzeczywwistosci
a mi lada dzien stuknie 27 lat, tez jestem caly czas sama , ale nie jest mi z tym dobrze :(

Gość ale ty
tez miałam takiego wkręta ale na szczęscie przejrzałam na oczy

Gość popierdolonamarzycielka
ta jasne:classic_cool:

Gość OneTwo
Odbierać możesz sobie jak chcesz, jesteś osobą samotną. To tak jak dziewczyna która daje dupy za pieniądze i dorabia sobie jakąś teorię, że nie jest dziwką. Ma kto Cię ruchać ? czy ręka, albo jakiś plastikowy przyjaciel, zasilany elektrycznością ?

Gość inna rzeczywistosci
wkreta, ze bylo ci z tym zle?

Gość inna rzeczywistosci
ty u gory- musisz byc taki bezposredni :(

Gość popierdolonamarzycielka
offermie jest tak wspaniale samemu, że się podszywa, wyzywa, wyładowuje swoją frustrację na cafe:classic_cool: tak mu zajebiście.

Gość ale ty
taa, wkręt że inni mają kogoś a ja ciągle sama; ale naprawdę już od dawna nie patrzę na to w ten sposób. mam czym się zajac w życiu, a muszę również przyznać, ze wielu kolesi, o których myślałam, nie byli teog warci; sorry ale taka prawda że jest od cholery głupich albo obłudnych facetów i szkoda czasu za takim wzdychać bo po prostu na to nie zasługuje. Trzeba się szanować a nie rzucać sie na pierwszego lepszego. lepiej być "samym/samotnym/niezależnym (jak kto woli) niż tracić energię i szarpać sobie nerwy na jakiegoś kretyna, który cię tylko zeszmaci bo sam jes tbyle kim TAKA JE MOJA PRAWDA I PSZCIE CO CHCECIE ZŁAMANE FIUTY!!!!!!!

Gość ale ty
OneTwo no yntelygenty jesteś jak porównujesz singla to dziwki bravo!

Gość OneTwo
Wiedziałem, ktoś Cię wyruchał w dupę i pochopnie wyforowałaś wyrok o całym rodzie męskim. Trafiłaś na złamanych fiutów, bo chciałaś trafić. Tera taka gadanina, a wcześniej unoszą się wyższością, że to nie faceci wybierają ich, ale one facetów. To są konsekwencje Waszych wyborów.

Gość OneTwo
Dziwne, że akurat to zaakcentowałaś. Porównanie dobra jak każde inne. Laski sponsorowane, galerianki, przecież nie są dziwkami, przynajmniej same tak uparcie, albo mniej uparcie twierdzą. Analogia wydała mi słuszna. Tak dla wyjaśnienia analogia służyła do wyjaśnienia kwestii, odnośnie dorabiania sobie teorii, już mniejsza o narzędzia, ja użyłem dziwek.

Gość Sanetta
OneTwo - poniżej pewnego poziomu. Elokwencji pozazdrościć.

Gość ale ty
OneTwo - ja sobie nie dorabiam teorii; akurat należędo osób, które potrafią sięprzyznać do porażki i nazwać rzeczy po imieniu; gdybym czuła soę jako samotna, niechciana i niekochana to bym (tym bardziej tu na anonimowym forum) to wyznała; ale tak nie jest; nie oglądam się za facetami, nie szukam ich w żaden sposób (nawet podświadomy, intuicyjny) nie jestem aż tak naiwna ani nie nudzi mi się specjalnie. a uważaj ty sobie ze się samą oszukujęi dorabiam sobie teorię, mam to gdzieś ja jestem świadoma samej siebie i swego postępowania i ty mi nie naskoczysz swym komentem :P