Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdadaeee

Wiem ze umre jako prawiczek. Pogodzilem sie z tym :(

Polecane posty

Gość bdadaeee

brzydki biedny nudny, od 'zerowki' i podstawowki bylem ponizany ,na bocznym torze. Moje zycie juz sie nie zmieni. To strasznie smutne :( mam 24 lata ,bylem jestem i bede niczym. Jestem numerkiem statystycznym. Zrezygnowalem ze starania sie. Zyje wirtualnie, bo w realu mnie odrzucili. Nie mam nikogo, w wielu 10-14 lat mialem dwoch kolegow, poznidj zostalem samotnikiem. Chcialbym sie zabic,ale nie zrobie tego rodzicom...

Bracie, ilość znajomych i to czy jest się prawikiem czy nie, nie jest wyznacznikiem że jest przegrany. Na biede jest sposób zwany pracą, uroda u faceta nie gra większej roli a czy jesteś nudny to zależy czy się nudzisz sam ze sobą :D Znajdź zajęcie, które będzie Ci sprawiało radość i poprawi samoocenę a napewno zlecą się inni, którzy będą interesować się tym samym. Powolutku, powolutku do celu.

Gość Nie załamuj sie!!!
Twoje życie moze wyglądać tak jak je sobie wymarzysz, więcej wiary we własne sily i w swoją wartość. Wydajesz sie byc sympatyczny, nie wierzę, ze gdybys chcial i sie troche postarał to nie znalazłbys dziewczyny

Gość Babook
A więc z nastawieniem na wieczne prawictwo zacznij pakować. :))

Gość zozula
smutno mi jak to czytam,może chcesz mieć wirtualną koleżankę?? zawsze to z kimś pogadasz ;)

Gość dziewczyna diabła ;]
uwierz mi.. nie liczy sie wyglad tyle malo atrakcyjnych kolesi sie lansuja.. pokazuja a dziewczyny az przed nimi klekaja :/ pokaz zdjecie :)

Gość młoda ;]
argen a ty myslisz ze to go podniesie na duchu.. zyj dalej.. jak sam ? autorze chodz tu !!!! ja zmienie w twoim zyciu wszystko

Gość wypalcowany
uśmiechnij się! Jutro będzie gorzej, a po jutrze jeszcze gorzej...

Gość IMO13829
dziewczyna diabła ;] "uwierz mi.. nie liczy sie wyglad" Buahahahaha...ale...hahahahah...no dobra, jednak...AHAHAHAHAHAHAHAHA!

chłopy ! mam dla was rade jedyny sposob na kobiete to trzeba jej pokazac ze to wy macie dominowac a ne taka cipka sobie bedzie robila co bedzie chciala z wami

imo nie zdazyłes/as zauwazyc ze teraz laski wola kase i kolesia z dobrym autem nizeli miałby byc mega przystojny ;] ? ile lasek sie widuje z jakimis oblechami.. albo strauchami...

Gość IMO13829
dziewczyna diabła ;] - to że baby lecą na dobra materialne nie jest żadną nowością. Ja jedynie uśmiałem się z teorii jakoby wygląd nie grał roli...

Siema Lucyfer, co Ty też na Ziemii? :D W piątek w Piekle niezła biba, nie zapomnij! :D

heheh witam Lucyferze :D a usnac nie moge w dzien tyle spałam podczas opalania :P ty imo ... bo mi chodzilo o realia a nie kurwa jakie istnieja teraz wyglad sie liczy jak ktos ma nie nasrane we łbie z reszta wszystko sie liczy :d dobry sex tez :D

Gość Jasna dusza
Jestescie downami i macie chore mózgi.:classic_cool:

Gość IMO13829
Arqen - owszem, choć młode siksy też bardzo często lecą na szmal, W DODATKU do wygładu. Zaraz...wróć! Chciałem powiedzieć na "zaradność" mężczyzny. :classic_cool:

dusza........wypierrrrdalaj obesrołku ];-> bo ci odgryze

Gość Jasna dusza
Morda szmato bo siekierą zdziele:classic_cool:

Gość IMO13829
Jasna dusza - zamknij się Downie, masz krótki mózg. :classic_cool:

:D sukinsyn nie kłóc sie

hehehe :D brać gnoja xd

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Mam na imię Magda, moje zdjęcia są tutaj: http://www.sex-rozmowy.pl/magda_sex_telefon.html . Jestem samotną 24 latką, lubię porozmawiać przez telefon i pomasować moją ogoloną cipkę. Jeśli masz ochotę na rozmowę ze mną lub spotkanie to zadzwoń, dorabiam sobie seksik telefonami i szukam partnera, który byłby w stanie bzykać mnie parę dni pod rząd.

Gość gość
Nie wolno się łamać tylko szukać chętnej np na http://bzykacz.pl bo sama nie przyjdzie

Gość nędzne barachło
Dnia 2.06.2011 o 00:11, Gość bdadaeee napisał:

brzydki biedny nudny, od 'zerowki' i podstawowki bylem ponizany ,na bocznym torze. Moje zycie juz sie nie zmieni. To strasznie smutne 😞 mam 24 lata ,bylem jestem i bede niczym. Jestem numerkiem statystycznym. Zrezygnowalem ze starania sie. Zyje wirtualnie, bo w realu mnie odrzucili. Nie mam nikogo, w wielu 10-14 lat mialem dwoch kolegow, poznidj zostalem samotnikiem. Chcialbym sie zabic,ale nie zrobie tego rodzicom...

Mam tak samo, tylko że jestem starszy o 13 lat. Ciekawe co stało się z autorem? Może jednak wyszedł z przegrywu? Ja niestety już zdechnę w prawiczym przegrywie jako śmieć ludzki. Mam nadzieję, że przynajmniej śmierć która po mnie przyjdzie, będzie lekka😢

większość facetów na tym forum to podobne przegrywy do ciebie

ja od 3 lat tez juz zyje w niedoli i wiem , ze do konca zycia tak pozostanie, tragedia-nie zycie

Gość Gość
1 godzinę temu, Arystoteles napisał:

większość facetów na tym forum to podobne przegrywy do ciebie

ja od 3 lat tez juz zyje w niedoli i wiem , ze do konca zycia tak pozostanie, tragedia-nie zycie

I dlatego ubliżasz innym na babskim forum? Taki biedny, pokrzywdzony przez los, ale kürwować obcych ludzi mu się jeszcze chce. Co za prymitywny dzban 😂

30 minut temu, Gość Gość napisał:

I dlatego ubliżasz innym na babskim forum? Taki biedny, pokrzywdzony przez los, ale kürwować obcych ludzi mu się jeszcze chce. Co za prymitywny dzban 😂

a kogo ja niby wyzywam? dawaj przyklad, ja tylko odpowiadam na hejt jakims cwelom

a samemu nikomu pierwszy tu nie cisne, wiec kontroluj bajere kiepie