Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrętna larwaaaa

Moja koleżanka co ma bogatych starych ciągle mnie wykorzystuje!!

Polecane posty

Gość wstrętna larwaaaa

co za .... ciągle każe mi drukować coś jak robimy razem ... bo jej tusz jest taki drogi!! ma ojca na dyrektorskim stanowisku , matka nie pracuje laska ma iphonea ipada...wszystko 30 tys na prezent dostała i jest taka skąpa że szok...na żarciu tylko nie oszczędza ... ciągle musze drukować...nienawidze jak ktoś bogaty mnie wykorzystuje :/ mogłaby se kupić tusz a nie zgrywa księzniczke i wydaje kase na buty

Gość wstrętna larwaaaa
ostatnio ja drukowałam chyba z 8 stron nawet nie powiedziała dziękuje mniejsza o to , teraz mówi że "no dobra to ja wydrukuje gdzies a ty mi oddasz kase" !!! :O no nie...mam jej wypomnieć że wtedy ja drukowałam i tez chce kase?!

Gość szczupłaiwredna
tak

Gość wndqwefuicbewifc
mam jej wypomnieć że wtedy ja drukowałam i tez chce kase?! TAK!

Gość wstrętna larwaaaa
ok tak zrobie mam jej już dość .biednej bym pomogła i nic nie mówiła ale ona sra kasą a tu nagle tusz za drogi specjalna drukarka ojejku ...ale lepsza checa- mówi że przyniesie to na pendrajwie i ja mam szukać punktu do drukowania!! :o

Gość wstrętna larwaaaa
wkurza mnie tez jej rozczeniowa postawa - jak ona częstuje mnie gumą, to albo odmawiam, albo biorę i mówię "dzieki" a ona ? daje jej cukierka a ona tylko chwyta jak dzikus i żre... ciągle rozkazuje...nigdy nie powiee prosze dziekuje....ale ostatnio powiedzialam "a gdzie poproszę? " co za świnia ze wsi bez obycia... ja to nie wiem brzydka i gburowata