Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszyscy sa szczesliwi

pepsi wykozystuje komurki z aborcji do napojów

Polecane posty

Pepsi finansuje badania, rozwój i płaci tantiemy Senomyx-owi, który wykorzystuje HEK-293 (komórki nerek ludzkich embrionów) do produkcji wzmacniaczy smaku do napojów Pepsi. "Korzystając z wyizolowanych ludzkich receptorów smaku stworzyliśmy własne receptory smaku oparte na analizie systemów, które zapewniają biochemiczne lub elektroniczne odczyty, gdy składnik smakowy wchodzi w interakcję z receptorem" można przeczytać na stronie Senomyx. To jednak czego firma nie mówi publicznie to fakt, że używa ona HEK 293 - komórki nerek ludzkich embrionów pobrane z zabitego dziecka do produkcji tych receptorów," powiedziała Debi Vinnedge, przewodnicząca grupy CGL, która zajmuje się od lat monitorowaniem wykorzystania usuniętych płodów w materiałach medycznych i kosmetykach. http://www.prisonplanet.pl/polityka/pepsico_wykorzystuje,p973994756

pro-life

Dla mnie to bez różnicy :) w składzie pepsi są takie świństwa a komórki macierzyste to, jakby nie było, sama natura :p

Mięsny aromat z dzieci w pepsi coli ?

nie chce się w to wierzyć, ale jeżeli to prawda, to świństwem jest że ludzie o tym nie wiedzą, na szczęście ja tego gówna nie piję

Gość a ja wypiłem butelke ppsi
coli zygać mi się chce