Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DDuchovny

koleżanka z pracy od jakiegoś czasu dziwnie na mnie patrzy

Polecane posty

Gość DDuchovny

uśmiecha się dyskretnie, jak przechodzi obok stara się otrzeć, ewidentnie próbujesię zbliżyć, takie całiem przyjemne i podniecające zachowanie ze strony kobiety, ale.....co z tym fantem zrobić dalej...

Gość asfad
jak ci sie podoba, to bierz sie do dziela.jak nie, to nie reaguj, nie patrz sie na nia i nie zwracaj uwagi

Gość DDuchovny
ciężko jest nie ragować, cholernie seksowna kobietka......tylko różnica pokolenia jest między nami....

Gość to właśnie ja!
No chłopie to ja Ci daję do zrozumienia,żebyś mnie wyrżnął,jak burą sucz! :)

ale pokolenia w która storne? i odpiwedz sam sobie na pytanie: czy chce ją preleciec, czy nie. Jaki jest twój stosunek? a potem pytaj nas co dalej, bo inaczej dyskusja bedzie szła dwutorowo-ze chcesz i ze ci to lata

Gość mi się wydaje że on nie chce
to zbok który się podnieca czytaniem i pisaniem takich opowiastek. Pewnie ta kobieta wcale nie istnieje :p

Gość DDuchovny
problemy są dwea: jest starsza o jakieś 11 lat (ale to akurat może być ciekawe), drugi polega na tym że ryzykuję posadę, bo sekretarka szefa to prawie jak szef....., skończy się fantazja, skończy się robota...

człowieku i dla ciebie 11 lat to pokolenie...wspólczuje..dorosły jestes powienienes wiedziec co jest dla ciebie dobre. ale z tego co widze to Sekretarka sie moze bawic toba bo masz troche waskie horyznoty...z drugiej strony siedzisz troche w biurze to poflirtowac dla zabawy mozna, nie trzeba sie od razu seksic...ale baba zwykle w takie akcje ładuje uczucia, wiec uwazaj bo co przy kobiecie nie zrobisz wszesniej czy póżniej obróci sie przeciw tobie.