Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzietobestie

wolę stado rekinów niż Niemców!

Polecane posty

Gość ludzietobestie

Kto sieza mną zagdza? :( Kiedyś napadną ich Chiny i Rosja bo to POTWORY są i koniec. Nigdy się nie dam. Potwory zniszczyły mi życie i koniec. I mnie zrobiły - czemu ja taka jestem? BO MNIE ZROBIŁ POTWÓR NIEMIECKI!!! Ja się na świat nie prosiłam wiecie. Czemu ja ich nie znoszę? To niech se mają moje życie te dekle i koniec :( Mógł sie idiota zapytać mojej matki kiedy ma okres - bo stoję o tego Polańskiego JAK OSTATNIE ZERO - niech sie popatrzą na swoj kryminał im powiedzcie. Gdzie ten mój ojciec powinien być za matkę!!! WKICIU!!! I tyle. I wypad z Niemiec DO USA. Bo mogę być bo stoję o USA. NIE STOJĘ. Ten idiota ma klepy nierówne pod deklem. ty też mi powiedzą. Jak go spotkam i będę mieć trotyl przy sobie to go WYSADZĘ W POWIETRZE za moje studia i niech mi z oczu zejdą szmaty niemieckie i koniec. AMEN :( Bo nawet jestem po studiach - bo przeżyłam? A gdzie moje pieniądze? Badna złodziei bo w Polsce sie nie przeklina. To jest kryminalista do kicia. Moja matka mu powie, że do dupy miał jej wsadzić i naprawdę w tym samym miejscu by pedała miała. Gdyby się choć ożenił - nic - drugie dziecko na mnie. I czego ten idiota chce? I jeszcze paszport mi dali! Niech se go ZEZA ci mordercy i świnie i kanalie ostatnie!!!!! Chyba umiecie to czytać - czy popieram Niemców? NIE NIE I JESZCZE RAZ NIEEEE - niech ich WILKI ZEŻRA!! AMEN :( Jeśli o mnie chodzi :( Po co ja żyję? A po co żyją pedały? Co ich to obchodzi? Banda zer, którzy mi uwłaczają. Niech sobie adoptują dzieci - kasy miliony ale od jednego ch... w d... do drugiego. A na mnei PO CO JA ŻYJĘ? Zabić to i tyle. I pozwolili im zabić mnie - naszym w Niemnczech. PEDAŁY!!! Za brata. PEDAŁY na mnie wyrok wydają za córkę Dawida bo nie umieją jej spławić. ZABIĆ I TYLE!!! Kogo to obchodzi? Jedźcie sobie do tych zersk na miesiąc - miesiąc za długo - ja to miałam wiedzieć. Wyroki śmierci sobie ferują. Na kogo? Po co żyje pedał? Ma racje jak se adoptuje DWOJE dzieci i niech mi wszyscy zejdą z drogi wiecie - OSTRZEGAM :(

Gość ludzietobestie
3 krtony morderca pedałów może być, a ja nie i jak mnie ...zabić. Oby ich zeżarły wilki i koniec!!! Nigdy wiecej TAKICH ZERSK. A i tak mi nic nie zrobią bo sa TACY PODLI. Po co się wtrącali w cudze życie!!! Z torbami przeze mnie pójdą tak miałam sprawiedliwy proces w Polsce, ale się wtrącają. No to ich za dupą wykończą , że z torbami pójdą. I SŁUSZNIE!! Wszystkich. Tak jak mnie. Żeby nie było, że sprawiedliwie przegrałam. NIESŁUSZNIE!!! To była ohyda najgorsza i kanalizm. Jeszcze zobaczą czy nie miałam racji , żeby na pół roku choć sobie przyrobić i wracać. Bo w sumie tak chciałam. A teraz? Wojna i bez atoma. I kto wygrywa? Co sie powały wtryniają w cudze życie? Nie mają co robić? NIECH SE POPIERDZĄ. Albo pożeżbią. Ja im dam :(

Gość ludzietobestie
Zejść mi z oczu i koniec :(